Quantcast

Naujame „Moterys meluoja geriau“ sezone – netikėti pagrindinių veikėjų pokyčiai

  • Teksto dydis:

Šiuo metu kino teatruose rodomas filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ –  tai dar tikrai ne viskas, ką paruošė šio Lietuvos serialo autoriai.

Nuo 2008 m. kuriamas televizijos serialas šiais metais šventė dešimtmetį. Ilgus metus reitingų viršūnėse karaliaujantis serialas, pasak prodiuserių, naujame sezone žiūrovus intriguos ne tik naujais veikėjais.

Jau dešimtmetį gyvuojantį „Moterys meluoja geriau“ kūrė žinomiausi šalies režisieriai: Raimundas Banionis, Justinas Krisiūnas, Saulius Balandis, Mykolas Vildžiūnas, Sigitas Račkys. Dabar jau antrąjį iš eilės sezoną kurs režisierius Andrius Žiurauskas. 

Naujame „Moterys meluoja geriau“ sezone žiūrovai turės progą išsamiau susipažinti su esminiais serialo veikėjais Robertėliu ir Meda, kurie naujame sezone atsidurs komiškose situacijose. Pokyčiai serialo veikėjų gyvenimuose atskleis iki šiol nematytas veikėjų puses. „Nesinori visko atskleisti, tačiau šį sezoną žiūrovai galės išvysti gera darančią Medą ir rimtą Robertėlį“, – intrigavo režisierius.


Atrodo, kad iki šiol kamuojamas nelaimių Robertėlis pagaliau  atrado savo gyvenimo kelią, o Meda taip pat tapo kiek padoresne, tačiau ar ilgam? Vienuoliktame „Moterys meluoja geriau“ sezone žiūrovus pasitiks ne tik mylimiausi aktoriai, tačiau ir visiškai nauji veikėjai kurie apvers Medos ir Robertėlio gyvenimą aukštyn kojomis. „Kuriant šį serialo sezoną, visai kūrybinei serialo grupei buvo nepaprastai sunku susilaikyti nesijuokus – šis serialo sezonas išsiskirs labai stipriais aktorių dialogais ir žiūrovams puikiai pažįstamu humoru“, – įsitikinęs A. Žiurauskas.

Ilgus metus be sąmonės gulėjęs ir visų pamirštas Medos (akt. Inga Norkutė) brolis Kęstutis (akt. Jonas Gricius) netikėtai pabudo. Buvęs ilgus metus komoje, jis praleido ne tik didelę dalį nepriklausomos Lietuvos istorijos, tačiau ir savo sesers gyvenimo. Kuo virto paskutinį kartą vaikystėje matyta sesutė? Apie kitokį, nuo mamos (akt. Kristina Andrijauskaitė) nepriklausomą gyvenimą vis dažniau susimąstantis Robertėlis  (akt. Nerijus Gadliauskas)  pagaliau paliks namus. Ar atverstas naujas gyvenimo puslapis padės susirasti savo gyvenimo moterį? Kaip seksis viliokei Medai ieškoti naujų aukų?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
man jau senai atsibodo ta tuštybė jau keletą metų nebežiūriu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių