Quantcast

„Teisėjas“ – naujas filmas, kuriam gerbėjai žada didelę sėkmę

  • Teksto dydis:

Solidus, kandus ir mėgstantis pasipuikuoti – toks Roberto Downey jaunesniojo herojus, advokatas Henkas Palmeris naujajame filme „Teisėjas“ (angl. „Judge“). Ironiškų akimirkų gausioje dramoje sumaniam teisininkui teks susidurti, ko gero, su pačia nemaloniausia byla jo karjeroje – Henkas mėgins išteisinti nužudymu kaltinamą tėvą, su kuriuo jo santykiai šalti it Arkties vėjai.

Filmo istorija prasideda žinia, kad sėkmingojo advokato motina mirė. Jam tenka grįžti į gimtąjį miestą, kad sudalyvautų laidotuvių ceremonijoje. Tačiau nespėjus Henkui išsiruošti atgal į didmestį, jo tėvas, Alzheimerio liga sergantis teisėjas, apkaltinamas tyčia pražudęs žmogų. Spiriamas artimųjų Henkas pasilieka, kad išsiaiškintų tiesą. O kol advokatas ieško teisybės, jo pamiršti giminaičiai atskleidžia savo įdomiąsias puses.

Aktoriaus gerbėjai internete jau prognozuoja „Teisėjui“ didelę sėkmę, o ypač ištikimi – net „Oskaro“ nominaciją, tačiau dalis, regėdami R.Downey jaunesnįjį pasipuošusį kostiumu, ilgisi jo vizitine kortele tapusios Geležinio žmogaus – Tonio Starko – rolės. Tad nenuostabu, kad prieš „Teisėjo“ premjerą aktorius sulaukė klausimų, ar planuojamas ketvirtasis filmas apie šį superherojų.

2015-aisiais ir 2018-aisiais numatytuose „Keršytojų“ frančizės filmuose Geležinį žmogų įkūnyti turintis R.Downey jaunesnysis portalą „Variety“ patikino, kad „Geležinis žmogus 4“ kol kas tikrai neplanuojamas. „Kol kas nėra kalbos apie ketvirtąjį filmą apie Geležinį žmogų“, – sakė jis. Paklaustas, ar leistų kitam aktoriui užimti šio superherojaus vietą, 49-erių R.Downey jaunesnysis juokavo, kad net ir norėdamas to negalėtų – žinoma, nebent iki tol jis spės užimti „Marvel“ studijos aktorių atrankos vadovo kėdę.

Holivudo žvaigždė šmaikštavo, kad mieliau šiuo metu užsiimtų antrąja „Teisėjo“ dalimi. „Dirbti su aktoriumi Robertu Duvalliu (jis įkūnijo R.Downey jaunesniojo herojaus tėvą, – red. past.) buvo nuostabu. Turint omeny kitų filmų, kuriuose vaidinau, sėkmę, galėtume ir vėl susukti kokią trilogiją“, – juokėsi jis.

Intriguojanti komiškų detalių prisotinta drama „Teisėjas“ Lietuvą pasieks jau spalio 10 dieną.

Pirmasis filmo „Teisėjas“ anonsas:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių