Quantcast

Naują dainą pristatanti Donata: manau, kad niekada nemylėjau ir dėl to skauda

  • Teksto dydis:

Visai neseniai savo muzikos studijos “Dloud” veiklą Londone pradėjusi atlikėja Donata nepamiršta ir savo mylimos šalies.

Donata kartu su gitaristu Šarūnu Šimelioniu pristato naujausią savo kūrinį “Nupirkta pasaka”.

Net 8-erius metus daina “dūlėjo” stalčiuje, nes Donata manė, kad tuometiniams jos gerbėjams daina nepatiks. Be to, vis nepavykdavo rasti jai tinkamo skambesio. Galiausiai atlikėja nusprendė, kad geriausiai ji skamba taip, kaip ir buvo sukurta – vėlų žiemos vakarą, mėnesienos apšviestame senamiesčio bute, akomponuojant vieninteliam instrumentui – gitarai. Sukurti panašų jausmą jai padėjo garso studija “Sounds blue studios”, reklamų kūrėjai “Insane”, o vėlyvo vakaro atmosferą muzikantai rado “Vilniaus senamiesčio teatre”.

“Niekada nedainavau dainų apie meilę. Viešumoje buvau užsispyrusi maištautoja, tačiau giliai širdyje visada pavydėjau aplinkiniams to, atrodo, tokio paprasto ir kasdieninio jausmo. “Nupirkta pasaka” viena iš mano per daugelį metų prirašyto asmeninio dainų dienoraščio dalių, kurią pagaliau išdrįstu paskaityti garsiai”, - sako dainininkė.

Donata teigia, kad daina atspindi tai, ką ji retkarčiais išgyvendavo, bet dažniausiai tik matydavo savo aplinkoje – meilę. “Tik praėjus daugeliui metų, galiu drąsiai pasakyti – manau, kad niekada nemylėjau ir dėl to skauda. Kai kiekviena kibirkštėlę ar mažiausią žavų prisiminimą saugai kaip brangiausią deimantą, galų gale nelieka nieko kito, tik susikurti savo pasaką”, - šypsosi dainininkė.

“Nupirkta pasaka” pristatoma oficialame atlikėjos VEVO muzikos kanale.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių