Quantcast

Nacionalinę „Eurovizijos“ atranką paliko dar dvi autorinės dainos

  • Teksto dydis:

Po ketvirtojo „Eurovizijos” koncerto praėjusį savaitgalį nacionalinę atranką į tarptautinį dainų konkursą paliko du atlikėjai – Tadas Juodsnukis iškrito surinkęs mažiausiai komisijos ir žiūrovų balsų, o jauniausia dalyvė Milita Daikeryte dėl ligos iš atrankos pasitraukė pati. Atranką paliko ir dvi autorinės dainos.

Suskaičiavus bendrus žiūrovų ir komisijos balsus, iš atrankos iškrito du kūriniai – „Factory Hearts” ir „Es tut mir nicht Leid”. Dainą „Factory Hearts” paskutiniame koncerte atliko atranką palikęs Tadas Juodsnukis, o „Es tut mir nicht Leid” paskutinį kartą skambėjo trečiajame koncerte, kai ją atliko Reda Striškaitė, iš atrankos iškritusi kartu su Australijos lietuve Wilma La.

Dainos „Feel my love” ir „Take my love”, surinkusios vienodą skaičių balsų, lieka kovoti dėl galimybės suskambėti didžiojoje „Eurovizijos” scenoje Vienoje. Iš viso dėl teisės atstovauti Lietuvai liko kovoti devynios dainos. Už patinkantį kūrinį galima balsuoti ČIA.

Primename, kad nacionalinėje atrankoje dainos ir atlikėjai yra vertinami atskirai. Jeigu iškrenta atlikėjas, nereiškia, kad iš konkurso iškrenta jo atlikta daina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

 Manau portretas
Nematau dainos tinkancios ,,Eurovizijai" ten vertina ne specialistai, o liaudis ir daina turi buti ne cypianti,rekianti.O tranki,ritmiska paprasta,,isimintina atliekama su ugenele,Tokios nera.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių