Quantcast

N. Pareigytė atvira: daug kartų kroviausi daiktus ir ėjau iš namų

  • Teksto dydis:

Nijolę Pareigytę pažįsta visa Lietuva. Pastarieji metai šios moters gyvenime turėjo daug spalvų ir lūžių, pakeitusių ją ir jos gyvenimą.

Nijolės gyvenimą pakeitė prieš ketverius metus gimusi dukrytė Patriciją. Nijolė atvira: pramogų pasaulis privedė ją prie taško, kuriame moteris suprato: turiu rinktis, ar noriu būti gera mama, ar toliau grimzti žemyn. Prieš dvejus metus Nijolė pripažino – vienos taurės vyno nepakanka, o, įsipylus daugiau, naktis nesibaigia ilgai.

LNK laidai „Bus visko“ Nijolė papasakojo, kaip  jos gyvenimas pasikeitė nusprendus užsikoduoti. Be abejo, šią žinią jos artima aplinka sutiko jautriai.

„Kai tėvai sužinojo, kad užsikodavau, mama už galvos susiėmė: tai tu dabar Lietuvoje esi didžiausia alkoholikė?” – mamos žodžiai Nijolei įstrigo ilgam.

Reakcijų buvo visokių. Vieni smerkė ir apkalbinėjo, kiti, pajutę, kad turi tokią pačią problemą, nusprendė taip pat užsikoduoti. Dažnai žmonės ją tiesiog sutikę gatvėje apkabindavo ir dėkodavo, kad išgelbėjo gyvenimą. Vis dėlto atsiranda ir tokių, kurie tokio sprendimo nepriima rimtai.

„Mane daug kas bando gundyti: nu koks čia tas tavo kodas? Koks tas pinas? Imk ir paragauk! Tačiau tu suvoki, kad tą akimirką, kai išeini iš daktaro kabineto, tu nebevartoji alkoholio ir nebus kitaip”.

Nijolė prisižįsta, kad tokį sprendimą jai priimti padėjo atsiradusi dukra Patricija: „Man pasidarė gėda ir nejauku, pradėjau jausti didžiulę kaltę po vakarėlių, nes kitą dieną būdavo tiesiog sunku važiuoti pasiimti vaiko, kuris dažniausiai būdavo pas senelius, todėl surasdavau milijoną priežasčių nevažiuoti. Po kiekvieno vakarėlio išgyvendavau moralines pagirias, savęs nekenčiau ir supratau, kad atėjo laikas tai nutraukti radikaliai”.

Beje, sužinojusi, kad laukiasi, moteris savo galvoje perkratė visą situaciją, mat mažylė į šį pasaulį pasibeldė netikėtai.

„Protingos moterys renkasi genus savo vaikui, nesirenka to žmogaus, kuris yra tik nuostabaus grožio ar gražiai kalba. Man jau buvo praėjęs tas etapas. Todėl, sužinojusi naujieną, pagalvojau apie visą vyro šeimą ir supratau, kad viskas yra labai gerai“, – sakė Nijolė.

Laidos metu moteris prisipažino, kad dėl dukros Patricijos išmoko nusileisti ir prabilo apie šeimynines dramas, kuriose buvo visko.

„Daug kartų dėjausi daiktus ir ėjau iš namų. Galvojau, kad man su šiuo vyru ne pakeliui. Tačiau vėliau supratau, kad tai ne išeitis. Vieną kartą dėjausi daiktus, bėgo iš paskos, antrą vėl. Paskui, žiūriu, nebebėga. Galvoju, kas negerai. Suvokiau, kad ne taip reikia spręsti problemas”, – sakė dainininkė.


Šiame straipsnyje: Nijolė Pareigytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau taip.

Manau taip. portretas
Teko skaityti,kad ne vienas sou menas issikapste iskvaisalu liuno.Tekomiure skaityti,kad ne vienas pakrate kojas ar tapoi bomzais.Ir Mikutaviciaus,Kauspedos ir kitu sou menu reikalavimas pasilinksminimuose ,festivaliuose alkocholio,pasibaisejau.Butu kokie pacanai ,o dabar ...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių