Quantcast

N. Bierancas atskleidė slaptą K. Meschino talentą

  • Teksto dydis:

Socialinių tinklų žvaigždė, šokėjas, fotografas Naglis Bierancas atskleidė slaptą Karolinos Meschino talentą.

Pasirodo, ji, kaip ir Naglis, yra lankiusi baleto mokyklą. Baleto meno įgūdžius jie pademonstravo „Gero vakaro šou“ studijoje, o Karolina pribloškė publiką padariusi  špagatą.

Naglis viešėdamas studijoje demonstravo puikų humoro jausmą, pokalbis su laidos vedėjais Mindaugu Stasiuliu ir Justinu Jankevičiumi liejosi laisvai apie įvairiausius gyvenimo dalykus. Nuotykių ir smagių nutikimų vaikino gyvenime tikrai netrūksta.

„Viso turėjau gal penkias mašinas. Vieną supyliau tai juodai. Tai buvo mamos mašina. Mane taksi nunešė Kaune. O kitą kartą pats įvažiavau į taksistą – skubėjau į Donato Montvydo koncertą ir įkaliau į taksi. Vieną mašiną draugelis sudaužė. Po mano vairavimo nieks neperka automobilių“, – savo patirtį su automobiliais pasakojo Naglis.

Pokalbiui nuo automobilių nukrypus į darbines temas, Naglis prisiminė vieną keisčiausių fotosesijų, kur teko dirbti fotografu. Tai buvo vestuvės.

„Vestuvių dalyviai jau nuo ryto šventė, alkoholis gausiai liejosi išlydint jaunuosius iš namų. Bažnyčioje jau visi gerokai įkaušę buvo, kunigas net nenorėjo tuokti. Visgi jį kažkaip įkalbėjo ir sutuokė. Bet nuotraukos tai tikrai nekaip atrodė, jų net nebuvo įmanoma retušuoti“, – įspūdžiais dalinosi Naglis.

Laidos svečias ir vedėjai palietė ir kitą įdomią temą – laidotuvių fotografavimas. „Stovint prie karsto visad apimdavo dviprasmiškos mintys – lyg ir norėčiau, kad atsimerktų, bet lyg ir ne...“, – kalbėjo Naglis.

Ne paslaptis, kad socialinių tinklų žvaigždės gauna daug pasiūlymų reklamuoti prekes ar paslaugas, ne išimtis ir N. Bierancas. „Gero vakaro šou“, rodomo trečiadieniais 19.30 val.per TV3, vedėjai sugalvojo patikrinti, kaip jam tai sekasi ir paruošė užduotį – Naglis turėjo išreklamuoti keisčiausius daiktus, kiekvieno pristatymui turėdamas vos 20 sekundžių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na

Na portretas
Daro sou is visokiu marginalu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių