Quantcast

Muzikos prodiuseris ir dainininkė po pasaulį keliauja su metų neturinčiu sūnumi

  • Teksto dydis:

Dar prieš keletą metų Gintarės Valaitytės veidas nuolat šmėžavo televizorių ekranuose ir žiniasklaidos portalų pramogų skiltyse.

Tiesa, net ir tuomet populiarių merginų grupių YVA ir „ŠarkA“ narė neatviraudavo apie asmeninį gyvenimą, o paskui visai dingo iš viešumos. Dabar moteris ir jos vyras, muzikos prodiuseris Vytautas Bikus, mėgaujasi šeimos kasdienybe ir augina sūnų.

„Iki sūnaus gimimo tikrai nebuvau tas vyras, kuris moka suktis prie puodų, žmoną stebina pusryčiais į lovą ar tvarko namus. Tačiau dabar moku viską. Niekada neskambinu Gintarei klausti, kaip nuraminti sūnų, o vystyklus pakeisti man – vieni juokai“, – atvirai prisipažįsta V. Bikus.

Neseniai 32-ąjį gimtadienį atšventusi Gintarė jam antrina, kad ramia širdimi palieka vyrus vienus namuose ir skuba į darbus – prieš keletą metų įkurtą šokių studiją, kurioje moko mergaites judesio subtilybių.

Devynerių mėnesių sūnų Vytuką auginanti pora juokdamiesi pasakoja apie V. Bikaus aistrą NBA, dėl kurios, gimus kūdikiui, vyras žmonos paprašė vienintelio dalyko – kad ant visų pirmųjų mažylio rūbelių būtų mėgstamiausių krepšinio komandų pavadinimai.

Vytautas atvirai prisipažįsta sūnui linkintis sportininko karjeros.

„Norėčiau, kad susilauktume dar ir mergaitės. Bet, jei gimtų berniukas, gerokai padidėtų šansai, kad bent vienas Bikus žais NBA“, – juokauja trisdešimtmetis, kartu su žmona svajojantis turėti didelę šeimą.

Dėl kelionių galvas pametusi pora neabejoja, kad, susilaukus daugiau vaikų, jų gyvenimas nepasikeistų. Juk gimus sūnui jie neužsidarė tarp keturių sienų. Juo labiau, kad keliauti trise jiems visiškai nesunku.

„Dabar vietoje kuprinės nešamės Vytuką“, – šypsosi G. Valaitytė.

Pasakojimas apie vestuves Las Vegase, gyvenimo pokyčius ir ateities planus – laidoje „Gyvenimas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių