Quantcast

Multimilijonieriaus žmona pasipiktino: jie iškarpė mano interviu!

Buvusi „Olialia“ projekto narė Sandra Grafinina West-Macaulay šiandien džiaugiasi multimilijonieriaus iš Didžiosios Britanijos draugija. Sandrai žiniasklaidos dėmesys ir kamerų blykstės ne visuomet suteikia malonią patirtį. Tuo jai teko įsitikinti gyvenimo būdo laidoje.

Pasijuto sutrypta

Didžiausios nuoskaudos multimilijonieriaus žmoną užklupo iškart po laidos transliacijos. Socialiniuose tinkluose akimirksniu pasipylė užgauliojimų ir neapykantos pliūpsnis. Socialiniame tinkle „Facebook“ buvo galima išvysti ir epizodų iš televizijos laidos „Nuo...iki“, ir itin merginą žeminančių komentarų.

„Jaučiuosi sutrypta ir sugniuždyta. Juolab kad į laidą ėjau vedama kilnaus tikslo – paskatinti žmones užsiimti labdaringa veikla, nes pati tą darau ne vienus metus. Bent jau toks buvo mano ir laidos prodiuserių susitarimas. Net išankstinius klausimus šia tema man suformulavo“, – nusivylimo neslėpė sūnų auginanti Sandra.

Vieni komentatoriai bodėjosi jos išvaizda, kiti šaipėsi ne tik iš balso tono, bet ir mimikų ar, anot jų, nusikalbėjimų. Tarp komentatorių buvo galima išvysti ne tik gerai žinomų muzikos pasaulio atstovų, tokių, kaip Merūnas Vitulskis, bet ir pačios žurnalistės, kalbinusios Sandrą, pareiškimų.

„Taip, man teko ją kalbinti. Nelengvas interviu buvo. Spalvinga moteris, kaip ir pasaulis. Štai čia ir pasimato tautiečių, aiškinančių, kad reikia intelektualus, rašytojus, menininkus kalbinti, veidmainystė. Tie aiškinimai, ką turime rodyti ar kokį „š“ neva rodome, ir juokina, ir piktina. Nekenčiu veidmainystės. Rodome tai, ką žiūri žmonės“, – komentaruose savo pamąstymus dėstė multimilijonieriaus žmoną kalbinusi žurnalistė.

Teko užsiauginti storą odą

Sandros gyvenimas šiandien narstomas po gabalėlį. Buvusio "Olialia" projekto narė neretai atakuojama dėl spalvingos praeities, klystkelių kitose šalyse, turtingų vyru dėmesio ir neaiškaus darbo pobūdžio. Vis dėlto jauna moteris ne tik mėgaujasi prabangiais automobiliais, prašmatniausiais drabužiais, bet ir yra pasirašiusi povedybinę sutartį. Joje, anot Sandros, puikuojasi suma su šešiais nuliais.

„Apie save prisiklausau labai daug, užsiauginau odą, kuri man leidžia nekreipti dėmesio. Komentarų internete seniai nebeskaitau. Esu per daug užsiėmusi, padedu vargingoms šeimoms, vaikams, o visas purvo drabstymas atsiranda tik iš pavydo“, – dėstė ne tik sūnų, bet ir tūkstančius eurų kainavusius špicų veislės šuniukus auginanti Sandra.

Žiūrint į 27-erių metų slenkstį ką tik perkopusią jauną moterį akivaizdu, kad jai ne kartą teko atsidurti plastikos chirurgų rankose. To neslepia ir pašnekovė, atskleidžianti, kad yra koregavusi skruostikaulius, smakrą, nosį, akių vokus, lūpas ir krūtinę. Paklausta, kam reikėjo tiek korekcijų, Sandra buvo atvira: „Kiekviena trokštame būti graži. Savyje mačiau trūkumų, kuriuos norėjau ištaisyti. Galiu drąsiai teigti, kad šiandien turiu puikią finansinę galimybę tai daryti. Kodėl gi ne? Žiūrėdama laidą, kurioje dalyvavau, jaučiuosi blogai. Jie ne tik iškarpė svarbiausius dalykus, bet ir techniškai sulėtino mano balso tembrą. Esu greitakalbė, o jiems trūko eterio“, – aiškino ji.

Konkurenčių nebijo

Ne visiems šie S. Grafininos West-Macaulay pokyčiai pasirodė panašūs į grožio kulto vaikymąsi. Socialinių tinklų komentatoriai išreiškė nuostabą, kad ji tik „be reikalo save išdarkė“, o „plastikos chirurgai subjaurojo natūralų grožį“. Televizijos laidoje Sandra atrodė kiek papilnėjusiu veidu, todėl daugeliui šis faktas sukėlė įtarimų, neva „ji vartoja alkoholį ar kokius nors vaistus“.

„Jau du kartus ištvėriau dirbtinio apvaisinimo procedūrą, nuolat vartoju hormonus, kurie, liaudiškai tariant, mane pučia. Tikrai neprivalau kiekvienam aiškinti savo gyvenimo problemų, tačiau taip mane išdėti į šuns dienas – apgailėtina“, – atviravo jauna moteris, patvirtindama, kad ir multimilijonierių gyvenimas ne rožėmis klotas.

Nuolat kelionėse gyvenanti S. Grafinina West-Macaulay šiandien sakosi esanti namų šeimininkė, kuriai kasdien vyras duoda bent po 500 eurų svarbiausioms išlaidoms. Maisto gaminimas, namų priežiūra ir rūpinimasis mažamečiu – svarbiausi Sandros kiekvienos dienos tikslai.

Paklausta, ar būdama Lietuvoje nebijo kitų moterų dėmesio turtingam vyrui, ji patikina esanti rami: „Mes ne tik vyras ir žmona, mes – geri draugai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kodel lietuviams taip nepatinka jeigu kas nors bent vienam zmogui daro gera,kaip sunys puola ta,kuris prie gerio prisiliecia,dalinasi su kitais tegul ir minimaliai-bet dalinasi,jus gerb.sandra tikrai neturite niekam duoti ataskaitos,kiekvienas turime savo gyvenima,stiprybes jums...

Rimas

Rimas portretas
Jums neatrodo kad už 500eurų per dieną galėtų ir pasitaupyti naujam paltui? Jau antri metai žiemą vasarą tuo pačiu paltu vaikšto.Milijoniere - ubagai,veidmainiai

grafinas

grafinas portretas
ka reikia daryti, kad jaunau moteriai taip deformuotusi snukis ??? !!!!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių