Quantcast

Moterų treneris M. Kalendra ir I. Stonkuvienė kuria laidą „ėdimo“ prevencijai

  • Teksto dydis:

Aktorė, „Teleloto“ vedėja Indrė Stonkuvienė ir LNK antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“ sužibėjęs asmeninis moterų treneris Martas Kalendra ėmėsi bendro projekto. Interneto televizija LNK GO pradėjo rodyti jųdviejų laidą „(Ne)ėsk su Stonkuviene“.

Įprasta laida apie sportą jos nepavadinsi – veikiau smagus realybės šou, apnuoginantis sportuoti nesiryžtančios moters problemas, jos džiaugsmus, apkaišytas muilo operos elementais.

Juk ne viena moteris prisipažins, kad narsto specialistų patarimus, kaip pradėti sportuoti, bando dietas, motyvuoja save dailiais sportiniais drabužiais, o galiausiai gerus norus palydi po dešimties minučių mankštos įsitaisiusi fotelyje ir už kančias save apdovanodama skanumynu. Iškėlusi tokį patogų fotelį kankinantį, t.y. kviečiantį padaryti keletą pratimų, trenerį I.Stonkuvienė ir veja iš savo ramybės oazės laidos anonse.

Pirmoji dueto laida „Užsispyrėlės sutramdymas“ jau laukia žiūrovų dėmesio, įvertinimo su viltimi, kad humoristinis žvilgsnis į tradicinių naujametinių pažadų atidėliojimą išsklaidys saviapgaulę ir paragins imtis juos vykdyti. Pačiai I. Stonkuvienei įrodinėti nieko nereikia – vien ko vertas faktas, kad susilaukusi dukros ji numetė 30 kilogramų. O ir Marto tobulas kūnas mintis kelia toli gražu ne apie ėdimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių