Quantcast

„Moterų akademijos“ įkūrėja: su savo vyru moteris turi elgtis kaip su karaliumi

  • Teksto dydis:

Šį ketvirtadienio vakarą LNK televizijos laidoje "Valanda su Rūta" – amžina diskusija apie tai, kaip moterims išlaikyti darnią santuoką, kaip nepamiršti savo tikslų ir kaip suderinti šeimą bei karjerą.

„Moterims netinka būti verslininkėmis, ten jos praranda savo moteriškumą. Moteris geriausiu atveju gali būti savo vyro dešiniąja ranka versle", – rėžė laidos pašnekovė, „Moterų akademijos" įkūrėja ir lektorė Vaida Bengardavičienė.

Anot Vaidos, moteris namuose turi atlikti tris svarbius vaidmenis – namų šeimininkės, mamos ir meilužės. Su savo vyru moteris turi elgtis kaip su karaliumi, būti paklusni, paslaugi ir visuomet juo rūpintis, tuomet vyras ims uždirbti gerokai daugiau pinigų. „Visa galia – moters rankose. Nuo to kaip ji elgsis su savo vyru, priklauso kiek jis uždirbs pinigų ir kaip jam seksis darbe", – pasakojo Vaida.

Tuo tarpu natūralios medicinos šalininkė Jelena Tulčina pasakojo, kad būtent ji šeimoje yra stiprioji ašis. Jos vyras Feliksas įmonėje dirba vairuotoju ir gelbėja ūkiniuose reikaluose. Beje, Feliksas kone kasdien savo žmonai paruošia pusryčius, pietums verda nekaloringą sriubą ir laukia jos grįžtančios namo. „Tai gavosi natūraliai ir nemanau, kad mano vyras yra nevyriškas, kaip tik be jo nebūčiau galėjusi išplėsti savo verslo", – sakė J. Tulčina.

„Kartą gyvenime man teko pabūti namų šeimininke. Mano vyras dirbo Los Andžele, o aš važiavau kartu su juo ir dienas leisdavau namuose gamindama, nerdama, megzdama ir darydama tvarką. Ištvėriau dvi savaites ir jeigu tai būtų užsitęsę, aš tikrai būčiau išprotėjusi“, – moterims atsakė garsi režisierė Dalia Ibelhauptaitė.

Netrukus į diskusiją įsijungęs su žmona besiskiriantis verslininkas Ugnius Kiguolis prisipažino, kad niekuomet nebuvo geras vyras ir tėtis. Paklaustas, ar pripažįsta, kad tai nulėmė šeimos skyrybas, Ugnius linktelėjo galvą. „Mūsų su žmona interesai kardinaliai išsiskyrė. Manęs nebūdavo namuose, aš maniau, kad privalau uždirbti pinigus ir finansiškai prisidėti prie šeimos gerovės. Buitis man nerūpėjo“, – kalbėjo Ugnius.

Per amžius poroms ramybės neduodanti diskusija apie moters ir vyro pareigas – jau šį ketvirtadienio vakarą laidoje „Valanda su Rūta“, 19.30 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: moterysvyraisantykiaipora

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Vyras moterį turi dievinti! Gyvenam n metų nebe viduramžiuose.Moterims tenka labai daug ir pačių sunkiausių darbų, pradedant vaikų gimdymu, n+ k pareigų namie, darbe,o ir po darbo toliau namuose tęsiasi n-tasis darbo etatas.Moteris, mama neturi šeštadienių ar sekmadienių,neturi netgi atostogų,nes visas laikas yra darbas. Kvailas tas vyras, kuris nesupranta, jog savo moterį turi mylėt ir garbint ir tik tada bus laimingas jis pats, nuo to laiminga bus visa šeima, o kai vaikai matys geriausią gyvenime pavyzdį: jie augs laimingi, savim pasitikintys ir jie skiepys toliau savo vaikams gerus dalykus.Laiminga,mylima moteris- laimingas vyras, laiminga šeima, netgi laiminga valstybė!

Rema

Rema portretas
Tai vyras turi elgtis su moterimi kaip su karaliene, nes ji yra devyndarbė ir namuose ir dar darbe.

arvydas

arvydas portretas
saunuole moteris!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių