Quantcast

Monako karališkieji dvyniai gimė po cezario pjūvio

  • Teksto dydis:

Monako kunigaikštienė Charlene (Šarlen) atskleidė, kad praėjusią savaitę pasaulį išvydę jos dvyniai gimė po cezario pjūvio operacijos, atliktos dviem savaitėmis anksčiau numatyto gimdymo laiko, tačiau iki Kalėdų ji tikisi išeiti iš ligoninės.

Šis iš Pietų Afrikos Respublikos (PAR) kilusios Charlene interviu prancūzų žiniasklaidai yra pirmas po dvynių gimimo, kuris sužavėjo visą mažytę kunigaikštystę.

„Pirmiausia, apsidžiaugiau išgirdusi jų pirmuosius riksmus“, – sakė pirmą kartą motina tapusi 36 metų Charlene žurnalui „Paris Match“.

„Atsigaunu po cezario pjūvio, ir mažyliai, kurie gimė truputį per anksti, jaučiasi gerai, – pasakojo kunigaikštienė. – Kiekvieną dieną jie paauga ir priauga svorio. Tokioje situacijoje paprastai pasiliekama ligoninėje stebėjimui papildomai kelias dienas“.

Ji taip pat išreiškė viltį, kad jau kitos savaitės pradžioje galės pasauliui parodyti sosto įpėdinį Jacques'ą (Žaką) ir dviem minutėm vyresnę jo seserį Gabriella (Gabrielą), taip pat išeiti iš ligoninės ir švęsti Kalėdas su savo vyru kunigaikščiu Albertu.

Nors Jacques'as gimė truputį vėliau už seserį, pagal Monako paveldėjimo įstatymus jis yra 700 metų senumo Grimaldi (Grimaldžių) dinastijos sosto įpėdinis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių