Quantcast

„Mis Visata“ dalyvavusi lietuvė: esu nepatenkinta

"Atstovauti savo šaliai yra didelė atsakomybė, todėl, žinoma, esu nepatenkinta rezultatu!" – nusivylimo neslėpė 19 metų vilnietė.

Sekmadienį JAV kurortiniame mieste Majamyje karūna sutvisko ant Paulinos Vegos galvos: čia pasibaigusiame "Mis Visata 2015" konkurse triumfavo gražuolė iš Kolumbijos. Lietuvos atstovei Patricijai Belousovai laimė konkurse nenusišypsojo.

22 metų verslo administravimo studentė bei garsaus tenoro Gastono Vegos anūkė įveikė varžoves iš 87 šalių. O garsaus amerikiečių verslininko, televizijos laidų vedėjo, knygų autoriaus milijardieriaus Donaldo Trumpo dėmesį atkreipusi 19 metų vilnietė į pusfinalį nepateko.

"Atstovauti savo šaliai yra didelė atsakomybė, todėl, žinoma, esu nepatenkinta rezultatu!" – nusivylimo neslėpė pramoginių-sportinių šokių pasaulio čempionato finalininkė bei daugkartinė Lietuvos ir Vokietijos vicečempionė iš Vilniaus, kurios šokių treneriai – pasaulio čempionė Edita Daniūtė ir jos partneris Mirko Gozzoli. – Stengiausi, kiek galėjau. Tačiau turbūt ne viskas priklausė nuo manęs. Dabar labai noriu grįžti namo, pailsėti, išsimiegoti ir šokti. Parketo pasiilgau nemažiau nei namų."

Beveik mėnesį JAV praleidusi Patricija besirengdama konkursui keldavosi 5 valandą ryto ir neturėjo laisvo laiko: fotosesijos, filmavimas, įvairiausi projektai. "Mis Visata" dalyvės vykdavo keturiais autobusais lyg garsūs politikai: jų kelyje buvo stabdomas eismas, iš paskos ir priekyje gražuoles lydėjo policijos automobiliai, o šonuose – pareigūnai su motociklais.

Tačiau, nepaisant nuovargio, vilnietė jautėsi laiminga, nes kiekviena diena atnešė naujų įspūdžių.

Didelį įspūdį Patricijai, kaip ir kitoms konkurso dalyvėms, paliko ir susitikimas su garsiuoju D. Trumpu. Iš pradžių jis merginas aplankė restorane, kur jos pusryčiavo: daugelis puolė fotografuotis su populiarios NBC realybės šou „The Apprentice“ vedėju, kurio turtas vertinamas apie 4 milijardais dolerių.

Tačiau vėliau pats kompanijų „The Trump Organization“ ir „Trump Entertainment Resorts“ įkūrėjas bei prezidentas D. Trumpas atkreipė dėmesį į P. Belousovą ir tarė: "Aš dar nesifotografavau su "Mis Lietuva".

Milijardierių konkurso "Mis Visata" dalyvės matė dar kartą: oficialiame susipažinimo vakarėlyje jos prisistatė angliškai ir gimtąja kalba. Po susipažinimo ekstravagantišku gyvenimo būdu ir prieštaringai vertinamais pasisakymais garsėjantis verslininkas trims gražuolėms paspaudė ranką. Tarp jų – ir lietuvei.

Tačiau "Mis Visata" konkurse lietuvei nebuvo lemta sublizgėti. Pirmąją vicemis tapo amerikietė Nia Sanchez, trečioje vietoje liko ukrainietė Diana Harkuša. Į finalą dar pateko jamaikietė Kaci Fennell ir olandė Yasmin Verheijen.

"Šis konkursas man buvo didelė patirtis, susipažinau su daug įdomių žmonių, – prieš išvykdama į Lietuvą teigė P.Belousova. – Dėkoju savo gerbėjams. Jūsų palaikymas buvo puikus, gavau labai daug šiltų žinučių, visiems stengiausi atsakyti. Ačiū jums, kad tikėjote ir ištisą mėnesį buvote kartu su manimi Majamyje."



NAUJAUSI KOMENTARAI

klm

klm portretas
Nenusimink Patricija tu mum esi pati graziausia, eik ir toliau i prieki ir stebink ir garsink Lietuva Sekmes tau mylime tave.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių