Quantcast

Lietuvoje romantiškais santykiais pagarsėjęs milijonierius A. Perezas sėdo į kalėjimą

  • Teksto dydis:

Milijonieriumi prisistatantis Aaronas Perezas Lietuvoje pagarsėjo pradėjęs draugauti su nepilnamete Urte. Jie susižadėjo ir garsiai kalbėjo apie nuostabią meilę bei būsimas vestuves. Visgi po vasarį įvykusių poros skyrybų, JAV turtuolio gyvenime atsirado ir daugiau bėdų. 

Vyras dabar laiką leidžia viename iš Kalifornijos kalėjimų. Kaip praneša portalas delfi.lt, verslininkas kalėjime praleis mažiausiai 5-erius metus ir į laisvę galės išeiti 2022 m. 

Bausmė jam skirta už medžiagos, vaizduojančios seksualinį elgesį su nepilnamečiais, turėjimą arba manipuliavimą ja.

Portalas jau rašė, kad šiemet vasario pradžioje A. Perezas ir Urte skirtingais keliais pasuko dėl nesukalbamų Jungtinių Amerikos Valstijų pasienio pareigūnų ir dėl to atsiradusio atstumo.

Lietuvaitė Urtė neturėjo nuolatinio leidimo gyventi JAV. Todėl ji pagal supaprastintą vizų programą galėdavo vienos viešnagės metu Amerikoje praleisti iki 90 dienų. Vis dėlto pastarąjį kartą mergina nebuvo įleista į svajonių šalį.

„Pareigūnai prisikabino prie jos pasų patikros metu. Tuomet išsivedė į atskirą kambarį ir ten laikė 10 valandų. 10 valandų! Galiausiai po apklausos jie jai pasakė: po 5 valandų tu išskrendi į Lietuvą“, – pasakojo A. Perezas. Turtuolis stebėjosi, kad JAV pareigūnai 17-etei išrinko gana sudėtingą skrydį, ji viena tarpinėje stotelėje – Osle – jungiamojo skrydžio turėjo laukti net 16 valandų. „Situacija tikrai buvo nemaloni. Urtei buvo labai sunku“, – atskleidė Aaronas.

Kaip tuomet buvo rašoma išplatintame pranešime spaudai, JAV pareigūnų sprendimas neįleisti Urtės į Ameriką užkirto jai kelią apskritai keliauti į šią šalį. Dabar vienintelė išeitis – vykti į JAV ambasadą ir gauti vizą. „Bet po to, kai nors kartą esi neįleistas į JAV, tikimybė gauti vizą yra minimali“, – apgailestavo A. Perezas. Vyras tikino, kad po šio nemalonaus incidento jiedu su Urte daug kalbėjo. Suprasdami, jog galimybė gyventi kartu praktiškai išnyko, kartu nusprendė, kad reikia skirtis. „Tai sunkus sprendimas, bet nematome kitos išeities. Linkiu Urtei visko, ko geriausio. Liekame draugais“, – sakė JAV turtuolis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ieškančioms milijonierių

Ieškančioms milijonierių portretas
Jis pats sutarė su pasienio tarnyba prilaikyti merginą. Atsibodo merga - tas pats ir tas pats. Nuobodu.

Va taip

Va taip portretas
Kazlauskų Ingutę barškino šitas pedofilas

Jurga

Jurga portretas
Siaubinga. Tik viena Urtė? O kaip su I.? Gal mergikės susiprotės ?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių