Quantcast

Milijardierius R. Bransonas vos nežuvo važinėdamas dviračiu Karibuose

  • Teksto dydis:

Britų milijardierius Richardas Bransonas (Ričardas Brensonas) penktadienį pranešė, kad anksčiau šią savaitę vos nežuvo, kai Britanijos Mergelių Salose nugriuvo važiuodamas dviračiu.

Per šį incidentą verslo grupės „Virgin“ vadovui buvo prakirstas skruostas ir trūko keli raiščiai.

Didžiulę verslo imperiją sukūręs ir savo ekstremaliais pomėgiais garsėjantis R.Bransonas sakė, kad incidentas įvyko, kai jis su savo vaikais Holly (Holi) ir Samu (Semu) važinėjosi dviračiu ir užvažiavo ant kelio nelygumo Virdžin Gordos saloje.

„Kitą akimirką jau skridau nuo dviračio į priekį, ir iš tikrųjų visas mano gyvenimas prabėgo man prieš akis“, – savo tinklaraštyje incidentą aprašė 66 metų vyras, taip pat pridėjęs savo sužeidimų nuotraukų.

„Tikrai maniau, kad mirsiu“, – pridūrė R.Bransonas. Jo teigimu, gyvybę veikiausiai jam išgelbėjo šalmas. Verslininkui pargriuvus, jo dviratis nuskriejo nuo skardžio.

R.Bransonas sakė, kad jam teko vykti į Majamio ligoninę tyrimų, tačiau tikino, kad galės dalyvauti kitą mėnesį vyksiančiose sporto varžybose „Virgin Strive Challenge“, kurioms turtuolis ir treniravosi.

R.Bransonui priklauso keli oreivystės ir buriavimo rekordai, bet jam nepavyko tapti pirmuoju pasaulyje žmogumi, be sustojimo apskridusiu aplink Žemės oro balionu, nors mėgino kelis kartus.

Jo kosminio turizmo projektas „Virgin Galactic“ taip pat nebuvo sėkmingas: 2014 metas sprogo erdvėlaivis „SpaceShipTwo“ ir žuvo vienas iš pilotų.

R. Bransonas garsėja savo narkotikų kontrolę reglamentuojančių įstatymų reformų ir aplinkosaugos iniciatyvomis. Jis buvo vienas pagrindinių balsų, agitavusių britus likti Europos Sąjungoje.

Sala Karibuose jam priklauso nuo 1978 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių