Quantcast

C. Delevingne ir K. Moss įgriso pageidavimai nusifotografuoti tualete

  • Teksto dydis:

Supermanekenės Kate Moss (Keit Mos) ir Cara Delevingne (Kara Delevin) piktinasi savo gerbėjais, prašančiais, kad jos paskelbtų asmenukių, pasidarytų tualete.

Daugybė gerbėjų prašo šių bričių gražuolių nuotraukų ir autografų per jų viešus pasirodymus, o manekenės mielai sutinka pamaloninti savo fanų legionus.

Vis dėlto jos griežtai atsisako rengti improvizuotas fotosesijas barų ir restoranų tualetuose, nors neretai būna ten nufotografuojamos kitų merginų.

Duodamos bendrą interviu savaitraščio „The Sunday Times“ priedui „Style“, 23 metų Cara ir 41 metų Kate diskutavo apie populiarumą mūsų dienomis ir buvo paklaustos, ar kada nors pavargsta nuo gerbėjų prašymų pozuoti nuotraukoms.

C.Delevingne atsakė: „Manau, jog (tai įkyri), kai valgai arba kai būni tualete. Man buvo taip nutikę, kai buvau tualeto kabinoje, o kažkas paklausė „Ar galiu nufotografuoti?“ Aš juk šluostausi užpakalį!“

K.Moss pasidalijo panašia patirtimi: „Taip, man irgi. Jie sekioja tave į tualetus, nes žino, kad pričiupo tave. Jie to nedaro restorane. Jie daro tai tualete. Pavyzdžiui, nori pasidaryti asmenukę tualete... Ne, man tai nepatinka.“

Cara irgi patvirtino, kad fotografuotis prie unitazo jai neatrodo priimtina.

„Reikalingas privatumas, kai valgai ir, aišku, kai miegi. Taip pat kai eini į tualetą“, – pabrėžė ji.

Tačiau abi žvaigždės sakė nesančios iš principo nusistačiusios prieš asmenukes ir dažnai jas skelbia savo „Instagram“ paskyroje, turinčioje 20,7 mln. sekėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių