Quantcast

Magas A. Gaičiūnas pirmą kartą prabilo apie vienišą tėvystę: tai – tragedija

  • Teksto dydis:

Kone garsiausias Lietuvos iliuzionistas, magijos teatro „DiArchy“ įkūrėjas Arvydas Gaičiūnas – vienišas tėvas jau šeštus metus.

Prieš 5 metus žinia, jog Arvydas skiriasi, ne vieną pribloškė. Tąkart žiniasklaidoje nepasirodė nė menkiausio Arvydo komentaro apie tai, kodėl subyrėjo kone idealia laikyta 10 metų trukusi santuoka. Šiandien iliuzionistas prisipažįsta, kad laikas po skyrybų atrodė nepakeliamas.

„Metus laiko nuotaikos tikrai nebuvo geros. Buvo depresija, kaip psichologai vadina. Būsena panaši į artimo žmogaus netektį. Kad iš tavęs atėmė tai, ką tu laikei savo gyvenimu“, – šį trečiadienio vakarą 20 val. laidoje „Nuo... Iki..“ pasakos A. Gaičiūnas.

Po skyrybų magas liko gyventi su paaugliu sūnumi, kuriam tuo metu buvo 11-lika. Mago sūnus Arvydas jaunesnysis pats pasirinko gyventi su tėvu. Nors vis dar gyvena tame pačiame mieste Druskininkuose, buvusi žmona sūnaus nebelanko.

Jis man net apie mergaites pasakoja. 

„Pradžioje man atrodė, kad tai yra tragedija. Nes aš mačiau vaiko akis ir kiek ten buvo skausmo ir išgyvenimų. Tai buvo labai sudėtinga. Tas ryšys nutrūko ir atsirado duobė tarp jų. Taip nutiko, kad vaikas ir mama nebendrauja tarpusavyje“, – sako Arvydo sesuo, iliuzionistė Diana Dirmė.

Paklaustas, kaip vaikui atstoti abu tėvus, Arvydas sako, kad svarbiausia yra daug kalbėtis ir leisti kuo daugiau laiko su savo vaiku. „Jis man net apie mergaites pasakoja“, – džiaugiasi Arvydas ir tikina, kad jiedu paslapčių neturi. Pavasarį 50-metį švęsiantis A. Gaičiūnas sako iki šiol neturintis širdies draugės ir tikina, kad dabar jam geriau vienam.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ggg

ggg portretas
O,Dieve ,koks "jaudinantis "pasakojimas.

Alytiškis

Alytiškis portretas
Arvydai,sekmės tau susirast antrą pusę ir laimingai gyventi,o vaiko mamą (gegute) paduok įteismą,tegul moka alimenrus.

Tikra kalė

Tikra kalė portretas
Kas ten per močia, jeigu savo vaiko išsižadėjo, nelanko, nebendrauja. Tai tegu alimentus moka vaiko išlaikymui, nes jinai jo neaugina, ir tegu tėvelis nebuna kvailas, tegu reikalauja iš bobos alimentų, tegu duoda į teismą ir reikalauja.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių