Quantcast

M. Vitulskis su žmona aplankė svajonių šalį (išskirtiniai kadrai)

  • Teksto dydis:

Kovo viduryje M. Vitulskis išvyko į kelias perklausas nacionalinėje Japonijos operoje. Žymiausias Lietuvos tenoras netrukus dainuos G. Puccini operoje „Madam Butterfly“. Po savo svajonių šalį kartu su žmona Erika keliaujantis Merūnas socialiniame tinkle dalijosi įspūdžiais.

Albumo „Muzika – Lietuvai“ koncertinį turą tęsiantis M. Vitulskis šiuo metu keliauja po Tokiją. 

"Ne vienas manęs klausiate, kaip sekasi? Sekasi fainai. Pirmą dieną su Erika buvome pakviesti į Lietuvos ambasadą Japonijoje, kur pasijutome tarsi namie. Net už 8 tūkst. 111 kilometrų. Ačiū ambasadoriui Egidijui Meilūnui ir jo žmonai Galinai, – socialiniame tinkle su draugais ir sekėjais mintimis, nuotraukomis ir vaizdo įrašais dalijosi M. Vitulskis. – Aišku, kasdien vis įdomiau, šalis tikrai kitokia. Nesiskiriame nuo japonų tik savo kuklumu, o šiaip viskas tikrai kitaip. Pradedant švara, maistu ir kostiumuotais vyrais. Žodžiu, keletas nuotraukų, o vėliau pratęsiu...“

Auksinis balsas iš Lietuvos aplankė begalę šventyklų, jį sužavėjo garsi istorija apie 27 roninus – samurajus, kurie atidavė savo gyvybę, norėdami krauju nuplauti šeimininko garbę.

"Jų antkapiai 400 metų saugomi, o Holivudas net filmą pastatė apie šiuos karius. Vasarį daug žmonių šioje šventykloje renkasi, prisimindami juos, kaip garbės ir ištikimybės simbolius", – rašė Merūnas.

Išsivalė dūšią

Besilankydami „Hirajuku“ rajone jie rado keisčiausių aksesuarų ir drabužių parduotuvių, perėjo didžiausią pasaulyje perėją ir aplankė garsią šuns Hačiko statulą.

"Gal girdėjote? Tas, kuris šeimininką išlydėdavo traukinių stotyje į darbą, o kartą jam negrįžus namo, šuo liko stotyje laukti iki pat mirties, nesitraukdamas nuo perono. Diena buvo ilga, įspūdinga", – kelionės įspūdžiais dalijosi muzikantas.

Merūnas įkėlė ir vaizdo įrašą iš šventyklos, kurioje žmonės turi galimybę įkvėpti gydomųjų savybių turinčių dūmų. Filmuodamas Eriką dainininkas pašmaikštavo: "uostyk, valyk savo dūšią, Vitulskiene. Valyk, valyk...".

Nesutrikusi Erika atkirto tuo pačiu ir šūktelėjo, kad tai nepakenktų ir Merūnui, kuris po akimirkos taip pat dalyvavo dūmų terapijoje: "Visiems čia nepakenktų... Oi, koks dabar esu švarus...".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Balsas

Balsas portretas
Storai kalba Vitulskiene,kaip parukiusi.Meruneli,Meruneli na sekmes tau vaikeli .

Elena

Elena portretas
Saunuoliai Vitulskiai!!! Kodel nenuvaziuoti, jeigu yra pinigu.Ir as noreciau pamatyti sakuras, sventiklas, grazius namus ir idomus zmones. Sekmes JUMS, brangieji!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių