Quantcast

M. Starkus ir L. Lučiūnas rengia popmuzikos šventes, bet laukia metalo festivalio

  • Teksto dydis:

Muzikos versle gerai žinomas prodiuseris Lauras Lučiūnas, dirbantis su „Leon Somov & Jazzu“, Alina Orlova, bei „X Faktoriaus“ vedėjas ir kitų didžiųjų televizinių renginių organizatorius Martynas Starkus prisipažįsta, kad širdyje tebėra metalo gerbėjai.

Abu vyrai jau susiplanavę vasario 13-ąją praleisti Vilniaus „Siemens“ arenoje, kur vyks žiemos festivalis „Roko naktys: Winter“.

„Mes su Vytaru Radzevičiumi tomis dienomis susitiksime su tautiečiais, gyvenančiais Dubline. Pristatysime jiems kelioninio humoro programą: pasakosime žiauriai juokingas istorijas iš mūsų kelionių, atvešime dovanų, o paskui strimgalviais lėksime į Vilnių, nes ten vyksiantis festivalis vertas to“, – sako M. Starkus.

Kasdien M. Starkus dirba visai kitokios muzikos projektuose, tokiuose kaip „X Faktorius“, kur dažniausiai atliekami pop hitai. Bet Martynas sako, kad dar radijuje, kuriame praleido net 15 metų, išmoko pažinti visokią muziką.

„Dabar mokausi iš vyriausios dukros, kuri mane supažindina su šiuolaikine muzika, nors pripažinsiu: aš jau nebespėju, – juokiasi M. Starkus. – Savo ruožtu šeimos merginoms prakišti metalo man nepavyko. Jos žino „Motörhead“ ir „Metallica“, bet labiau į thrash‘ą jų neįtraukiau. Tačiau pats neatsisakau malonumo, jei esu vienas, pavyzdžiui, automobilyje ar per pertraukėlę darbe, pasiklausyti tokios muzikos, nuo kurios atsigaunu.“

„Man likimas lėmė asmeniškai pažinti „Kreator“, – atskleidžia L. Lučiūnas. – Prieš keletą metų buvau viename festivalyje netoli Lvovo, ten grojo „Kreator“. Kartu ėjome pietauti, išgėrėme po bokalą kažkokioje knaipėje, miške, pašnekėjome. Aš jiems papasakojau, kad vaikystėje tai buvo viena mano mėgstamiausių grupių. Netikėtai susipažinę sutarėme, kad gyvenime dar būtinai pasimatysime. Esu dėkingas likimui ir „Roko naktys: Winter“ organizatoriui Blėkai, kad dabar bus tokia proga.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių