Quantcast

M. Šedžiuvienės užduotis TV šou – viešai skalbti Deivio drabužius

  • Teksto dydis:

„Muzikiniame iššūkyje“ – naujai sujungta pora. Šį šeštadienio vakarą Deividas Norvilas-Deivis uždainuos kartu su Monika Šedžiuviene. Dainininkai atliks kūrinį „Super ekstra moto grafo ultra siautulingai“. „Apie dainą tai nėra ką kalbėti. Ji yra man visiškai nežinoma, aš ją pirmą kartą išgirdau, pavadinimo iki dabar ištarti negaliu“, – pasakos M. Šedžiuvienė.

Duetas pasirodys itin netikėtoje lokacijoje – skalbykloje. „Norėčiau, kad išeitų kuo geriau ir kuo drąsiau. Nes aš tokia nedrąsi esu“, – laidoje prisipažins Monika.

Dainavusi kartu su Audriumi Janoniu, Giedriumi Leškevičiumi ir Eimučiu Kvoščiausku šį kartą Monika Šedžiuvienė į duetą „Muzikiniame iššūkyje“ stos su Deiviu. „Aš mėgstu leisti savo partneriams nuspręsti, kaip daugmaž galėtų atrodyti mūsų pasirodymas. Bandysiu prisitaikyti, aplink geri partneriai, geri mokytojai. Man reikia tik mokytis“, – pasakos grupės „Naujos pupytės“ narė. Šeštadienio vakarą BTV žiūrovai M. Šedžiuvienę pamatys netikėtame amplua – garsi moteris vaidins skalbimo mašiną ir viešai skalbs Deivio rūbus.

„Kad Šedžiuvienė skalbimo mašiną vaidintų, to dar nebuvo... Labai buvo gerai. Iki šiol – tai buvo geriausias numeris šiame projekte. Puiki idėja“, – pasirodymą vertins Livija Gradauskienė. Kita komisijos narė taip pat negailėjo gražių žodžių. „Ne profesionalams yra labai sunku vieną laidą atrodyti vienaip, o kitą laidą – visiškai kitaip. Sunku įsijausti į vaidmenį. Tikro aktoriaus duona – kartais tenka daryti ne tai, ką tu nori ir būti ne toks, kokį save įsivaizduoji. Monika, tu esi šaunuolė. Tai pavyzdys visiems, kaip gimsta nauja aktorė. Sėkmės“, – nuomonę išsakė Kristina Zmailaitė.

Po pasirodymo M. Šedžiuvienė neslėps džiaugsmo ir padėkos už suteiktą galimybę mokytis ir tobulėti. „Aš labai noriu padėkoti komisijai, džiaugiuosi, kad patekau į šį projektą. Aplink mane – vieni profesionalai ir man pasiimti tiek patirties, pamokų... Džiaugiuosi labai ir partneriu, ačiū, kad padėjai man persilaužti“, – sakys Monika.

Šį šeštadienio vakarą „Muzikinio iššūkio“ scenoje pasirodys ir kitos poros – Neringa Nekrašiūtė ir Ieva Juozapaitytė, Jokūbas Bareikis ir Audrius Janonis, Vilija Matačiūnaitė ir Linas Lapėnas, Tadas Juodsnukis ir Rūta Žibaitytė, Baiba Skurstene-Serdiukė ir Eimutis Kvoščiauskas, Giedrius Leškevičius ir Simona Nainė.

„Muzikinis iššūkis“ – šeštadienio vakarą, 19.30 val. per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių