Quantcast

M. Šalčiūtės pasiruošimas „LOGIN“: tegul jie gero žodžio nelaukia!

  • Teksto dydis:

„Ką LOGIN‘e veiks Monika Šalčiūtė?!”, – vos paskelbus interneto pažangos konferencijos programą aikčiojo būsimi dalyviai. Pripažinkime, retas pagalvojo, kad renginio organizatoriai dalyvauti ir pasisakyti pakvies daugiausiai socialiniame tinkle "Facebook" sekėjų turinčią lietuvę. Tačiau faktas, kad pranešime „Mergina iš pasakos“ pasirodys ir Andrius Užkalnis, sukūrė tiksinčios interneto bombos efektą.

Antrą dieną „Litexpo“ parodų rūmuose sklinda kalbos, jog M. Šalčiūtės pranešimo metu nebus nei kur sėdėti, nei kur stovėti. Jau 16:30 Monika, drauge su kandžiuoju A. Užkalniu, pristatys „Merginos iš pasakos“ fenomeną. Būkite pasiruošę: socialinių tinklų srautas bus užpildytas įvairiausiais atgarsiais ir nuomonėmis apie Monikos ir Andriaus „pasirodymą“.

Pati Monika dabar ieško būdų, kaip apsikaustyti šarvais – psichologiškai pasiruošti sensacija tapsiančiai diskusijai, ir sako, jog nežino, kaip suvaldyti nerimą:

„Šiandien su A. Užkalniu kalbėsime apie mano fenomeną: kodėl aš, o ne kas kitas juo tapo, kaip dabar su tuo tvarkausi, ar galima iš to uždirbti ir kiek. Labai retai jaudinuosi, o dabar šiek tiek apėmęs jaudulys, tai nežinau, ką daryti. Tikiuosi, jog diskusijos pasiklausyti ateis mažai žmonių – man būtų drąsiau. Gali būti, jog į auditorijos klausimus neatsakinėsiu, pažiūrėsime. Aš nenuspėjama ir iš manęs visko galima tikėtis: jei kas nors man pasakys ką blogo, tegul gero žodžio atgal nelaukia!“ – rėžė Monika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danute,

Danute, portretas
Ner ko stebetis, kokie renginiai , tokie ir dalyviai...tikriausiai galvoja taip isgarseti tiek rengejai tiek dalyviai, bet..manau nieko stebuklingo besikeikiantys TV dalyviai, bei pirmas seimas palike asmenys Lietuvoje tabu, jei kazkada vienos laidos vedeja uz necenzurini zodi apleido TV , tai siuo metu labai daug vedeju, netgi kalba netaisklingai, gerbiu nepabijojusi per laida Super miestas pakritikuoti uz tokius "juokelius" Iruna.Kuo daugiau tokios kritikos, tuo , mano manymu, matysime geresni vaizda, o ne atsitiktinai"ant greituju" paruostus "juokelius"
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių