Quantcast

M. Šalčiūtės iškritikuota A. Landau atskleidė, kokios žinomos moterys jai padeda

  • Teksto dydis:

TV3 infošou „VIRAL‘as“ – naujienų sūkuryje. Ką šokių projekto „Šok su manimi“ dalyvė Monika Šalčiūtė mano apie savo konkurentę Agness Landau, jau spėjo išgirsti visi. O štai antrosios pusės nuomonę „VIRAL‘as“ atskleis šį, pirmadienio, vakarą 19.30 val.

Agness tikrai turi ką pasakyti Monikai. „Noriu atkreipti jūsų dėmesį: su kokiu ji žinomu žmogumi bendrauja? Su niekuo nemačiau. Nu, šiaip su kitais ji nebendrauja, o aš bendrauju. Erica Jennings man labai padeda su butu, Oksana Pikul man taip pat dažnai padeda, jeigu man reikia kokių patarimų“, – laidos „VIRAL‘as“ žiūrovams pasakos A. Landau.

Garsiausia šalies transmoteris tikina, kad tokių kritiškų ar net homofobiškų pasisakymų iš M. Šalčiūtės lūpų ji nesitikėjo. Pasirodo, „Šok su manimi“ dalyvės iki tol gana gerai sutarė.

„Kai aš pas ją šokdavau, ji visą laiką man šypsodavosi, labai maloniai su manim bendraudavo ir sakydavo: „Aš maniau, kad tu mergina“, – atskleis Agness.

TV3 laidoje A. Landau taip pat išduos, kaip šokius vertina jos partneris. Taip pat ir tai, kas lauktų teisėjo Jurijaus Smorigino, jei šis imtų kritikuoti Agness.



NAUJAUSI KOMENTARAI

0 šokis vadinsis

0 šokis vadinsis portretas
suglauskim pimpalus?

logika

logika portretas
man visai vistiek, kas gėdijasi savo "priedų" ir linkęs juos nusirėžti, bet visai to neturėtų daryti svetimos valstybės - Lietuvos - mokesčių mokėtojų sąskaita. O dabar, pasirodo, dvi lenkaitės "draugauja" su azerbaidžianiečiu, atkakliai vadindamos jį moterimi. Tai - jau jų problemos. Bet kodėl televizija "pratindama" per visokius šou Lietuvos gyventojus prie tokių vyrų/moterų (kad paskui lengviau būtų kovoti už jų teisę keisti kūną valstybinės ligonių kasos lėšomis?) ir visus šokėjus, kaip šiuo atveju, pristatydama pagal profesijas, sugalvojo naują profesiją - TRANSVESTITĖ?

sodoma gomora

sodoma gomora portretas
kita karta tegul pakviecia moteri su barzda, iki ko nusiritom,sodoma gomora, lyg tai savu issigimeliu neuztenka
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių