Quantcast

M. Šalčiūtė baseine neatsigina dėmesio

  • Teksto dydis:

Televizija intensyviai ruošiasi vieno naujausių ir populiariausių pasaulyje televizijos šou „Šuolis“ premjerai. Jau aiškėja ir kurios asmenybės ryžosi vienai didžiausių gyvenimo avantiūrų. Pirmuoju atskleistu projekto dalyviu tapo baletmeisteris Jurijus Smoriginas, o plaukimo baseino lankytojai tikrai nepraleido pro akis ir kitos TV3 projekto dalyvės – su maudymosi kostiumėliu įspūdingai atrodančios ir intensyviai besitreniruojančios šokėjos Monikos Šalčiūtės.

Socialiniame tinkle „Facebook“ Monikai paskelbus savo nuotrauką iš projekto „Šuolis“ specialaus klipo filmavimo, sujudo visi merginos gerbėjai. Merginą, vasarą sužibėjusią  realybės šou „Meilės trikampis“, šiuo metu dažnai galima išvysti plaukimo baseine. Būsimos premjeros prodiuseriai ir plaukimo treneriai kaip susitarę tvirtina: „Kai Monika ateina į baseiną, paaugliai sulekia su telefonais žūtbūt nusifotografuoti su internetine sensacija vadinama mergina.“ Ar Monikai pavyks išlaikyti žiūrovų dėmesį, kai eteryje teks atlikti šuolius iš trijų, penkių ir net 7,5 m aukščio? Kaip jai seksis atlikti sinchroninius šuolius su profesionalais bei su savo priešininkais?

Kol kas M. Šalčiūtė treniruotėse sulaukia gana rimtų išbandymų. „Šuolio“ treneriai juokauja, kad Monika – nelaimių rinkinys: „Jei kas krenta, tai Monika. Ji kol kas daugiausia mėlynių susirinkusi.“ Pati Monika džiaugiasi profesionalų pagalba: „Keista. Lietuviai, kai nukrenti, dažniausiai juokiasi, o čia taip skausmingai „plojausi“, kad prie manęs pripuolė visa brigada: medicinos sesuo, treneriai, dėjo ledą ir klausė, ar tikrai nereikia vežti į ligoninę. Dabar treniruojuosi su hidrokostiumu, tai, jeigu ir „plojuosi“ pilvu ar nugara, skausmo nebejaučiu. Hidrokostiumas – puiki apsauga.“

Kas dar, be Jurijaus ir Monikos, iš lietuviams puikiai žinomų asmenų, jau netrukus stos ant TV3 premjeros „Šuolis“ lieptelio? Pasirodo, kai kurios mūsų šalies įžymybės ryžosi iš karto dvigubai avantiūrai, mat ne tik bijo aukščio, bet ir... nemoka plaukti! O gal gausybės žiūrovų bei reiklių teisėjų akivaizdoje šios baimės virs privalumu?


Šiame straipsnyje: Monika ŠalčiūtėšuolisTV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Monika32325

Monika32325 portretas
uzkniso jau ta Salciute jinai bando ilist visuk kur tik galima ;/// butu nors grazi...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių