Quantcast

M. Repšys: labai apsidžiaugčiau, jei mane kas parodijuotų

  • Teksto dydis:

Kovo 6-ąją į LNK televizijos eterį ateina parodijų šou „Ekranai“.

Kaip rašoma LNK pranešime, kiekvieną savaitę žiūrovai turės galimybę iš širdies pasijuokti, stebėdami linksmas visų Lietuvos televizijų rodomų laidų, jų anonsų ir TV žvaigždžių parodijas. 

Į parodijų šou „Ekranai“ komandą susibūrė ne tik ryškiausi eterio grandai Džiugas Siaurusaitis, Marius Repšys, Gytis Ivanauskas, Ramūnas Cicėnas bei Lina Rastokaitė, bet ir kylančios kino bei teatro žvaigždės – Renata Kutinaitė, Kristina Radžiukynaitė bei Zigmantas Baranauskas.

„Iškart sutikau filmuotis, vos išgirdęs, kad tai bus parodijų laida. Iki šiol nesu nieko panašaus daręs ir, manau, kad bus labai smagu tiek man, tiek žiūrovams“, – apie prisijungimą prie naujos laidos komandos pasakoja garsus aktorius M. Repšys.

Parodijų šou taikinyje – pirmo ryškumo TV žvaigždės, kultinių filmų ir serialų herojai bei legendomis tapę laidų vedėjai.  

„Garantuojame – pro mūsų šmaikščiuosius radarus neprasprūs niekas! Visos iki vienos Lietuvos televizijų rodomos laidos ir jų anonsai bus išnarstyti po kaulelį – tam, kad žiūrovai juoktųsi iki ašarų“, – sako linksmąjį parodijų šou kuriančios kompanijos „Urbs TV“ prodiuseris Andrius Urbanavičius.     

KK2,  „Duokim garo“, „Sveikinimų koncertas“, „Tetos Betos viktorina“ – tai tik pirmųjų laidų pavadinimai, kurių nuotaikingas ir šypsoti priverčiančias parodijas jau ruošia žinomų aktorių komanda.

Naujos laidos prodiuseris šypsosi – filmavimo aikštelėje sunku sulaikyti juoką ir tam net nereikia iš anksto apgalvotų ir scenarijuje išguldytų humoristinių tekstų: „Aktoriams pakanka pradėti skaityti realius žinomų televizijos laidų vedėjų tekstus ir visi aplinkui jau prunkščia“.

Parodijų šou komanda įsitikinusi – ši laida bus puiki pramoga ne tik televizijos žiūrovams, bet ir parodijuojamų laidų vedėjams, filmų bei serialų herojams. Juk laidos tikslas – ne įžeisti, o per humoro prizmę, nuotaikingai ir ironiškai pažvelgti į tai, ką kiekvieną dieną per žydruosius ekranus stebi visa Lietuva.

„Labai apsidžiaugčiau, jei mane kas parodijuotų. Smagu būtų iš šono pasižiūrėti, kaip elgiuosi, ir pasijuokti pačiam iš savęs“, – šypsosi M. Repšys, paklaustas, ar nebijo pats atsidurti „Ekranų“ taikiklyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių