Quantcast

M. Linkytė scenoje dainuos kartu su žiūrovų minioje rasta jaunąja gerbėja

  • Teksto dydis:

Šio mėnesio pabaigoje kartu su garsiuoju choru „London Community Gospel Choir“ tris koncertus didžiuosiuose šalies miestuose surengsianti Monika Linkytė vienai gerbėjai parengė neįtikėtiną staigmeną.

Pernai vasarą vykusiame koncerte dainininkė atkreipė dėmesį į žiūrovų minioje dainavusią Dominyką Vaitkevičiūtę. Siekdama paskatinti jaunąją gerbėją toliau dainuoti, Monika nusprendė pakviesti Dominyką kartu pasirodyti vienoje scenoje.

„Dominyka mane labai nustebino, kai vieno vasarą vykusio koncerto metu visiškai netikėtai iš minios uždainavo  nerealiai gerai, – prisimena M. Linkytė. – Galvoju, kad dabar yra puiki proga šį mažą talentą pasikviesti kartu su savimi į sceną“.

Neseniai dainininkė susitiko su jaunąja gerbėja, kuriai asmeniškai pranešė puikią žinią. Rimtai pasirodymui besiruošiančios Monika ir Dominyka jau pradėjo bendras repeticijas. Skelbiama, kad jaunoji Dominyka kartu su M. Linkyte ir garsiuoju choru „London Community Gospel Choir“ vienoje scenoje dainuos sausio 22 d. Kongresų rūmuose Vilniuje vyksiančiame koncerte.

M. Linkytės ir choro „London Community Gospel Choir“ turo „Savo pasaulį kurti“ koncertai taip pat vyks sausio 21 d. Klaipėdoje ir sausio 24 d. Kaune.

„London Community Gospel Choir“ yra vienas geriausių gospelo muzikos chorų pasaulyje, su kuriuo koncertuoja garsiausios muzikos pasaulio žvaigždės Madonna, Kylie Minogue, Stingas, Paulas McCartney, Tina Turner ir daugelis kitų. M. Linkytė kartu su pasaulinę šlovę pelniusiu choru pernai surengė koncertą Trakų pilyje.

Neseniai mūsų šalies atlikėja kartu su šiuo choru dainavo žymiojoje „Albert Royal Hall“ salėje Londone, kur su M. Linkyte į sceną tą vakarą lipo ir populiari britų dainininkė Emeli Sande. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių