Quantcast

M. Kvietkutė-Šedžiuvienė nespjauna į savo santuoką: pagyvensim – pamatysim

  • Teksto dydis:

Visai neseniai didžiulę santykių dramą su savo vyru, buvusiu Seimo nariu Andriumi Šedžiumi išgyvenusios Monikos Kvietkutės-Šedžiuvienės gyvenimas šiuo metu visai kitoks. Ji persikėlė į Vilnių, daugiau koncertuoja ir, kaip pati sako, į daug dalykų žiūri visai kitaip.

Nepaisant to, šio antradienio vakarą 20.30 val. LNK laidoje „Kitu kampu” paklausta, ar galėtų susitaikyti su vyru, moteris atviraus: „Niekada nesakau niekada. Pagyvensim – pamatysim”.

Monika pasakos apie tikrąjį laimės jausmą. Nors viešojoje erdvėje apie ją ir netyla gandai, moteriai nė motais: „Iš tikrųjų šiuo metu labai gerai gyvenu. Mano laimė tai yra mano vaikas. Taip, aš esu laiminga”.

Anot dainininkės, po truputį pildosi jos visos svajonės. „Dabar gyvenu Vilniuje. Sostinė visada buvo mano mintyse, visada čia norėjau gyventi. Džiaugiuosi, kad mano svajonė pagaliau pildosi”, – šypsosis moteris.

Iš tikrųjų šiuo metu labai gerai gyvenu. Mano laimė tai yra mano vaikas. Taip, aš esu laiminga.

Interviu metu Monika prasitars, kad gyvenimas Šiauliuose ne visuomet buvo rožėmis klotas. Nors gimtajam miestui ji jaučia sentimentus, kai kurie prisiminimai ją žeidžia. Šiauliuose dar būdama moksleive ji pradėjo susitikinėti su A. Šedžiumi, o aplinkiniai į šią žinią reagavo itin audringai.

„Kai pirmą kartą patekau į žiniasklaidos akiratį, jaučiausi šiek tiek nepatogiai. Visada atsiminsiu, kai prieš mokyklos baigimo egzaminus prie mokyklos manęs laukė krūva žurnalistų. Tą dieną mane visi užjautė”, – prisiminė ji.

Nepaisant su populiarumu užgriuvusių bėdų, Monika buvusiam vyrui yra dėkinga ir laidos vedėjos Indrės Stonkuvienės paprovokuota, prasitars, kad į santuoką nespjauna.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

PIKULYTĖ

PIKULYTĖ portretas
Čia kiek suprantu ta pati ponia kuri pradėjo dainuoti grupėje NAUJOSIOS PUTYTĖS,na ir kaip? Vien su putytėm nelabai ,kas gausis. Nebent pasitarsi su Bui,ta gal prirodys iš kalėjimo ,nes dar ten keli agurko draugeliai sėdi. Ten tai prasisuktumėt,net Šedžiui galėtum drąsiai rėžti niekada!!!!! O ten NAUJOSIOS PUTYTĖS tai tiktumėt.Nereikėtu net televizijoje etery užiminet.

Anonimas

Anonimas portretas
Sveikinu , jau ir Klaipėdos dienraštis neatsilieka nuo kitų Šis straipsnis jau buvo visur kur tik imanoma Pagalvokit VALSTYBINĖS reikšmės įvykis Kiek pas kugelį buvo žmonų kiek jų dar bus GĖDYKITĖS

vale

vale portretas
vien negatyvas gal kazka grazaus pasakyti patarti
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių