Quantcast

M. Katleris siunčia M. Šalčiūtei atsiprašymo „kugelį“

  • Teksto dydis:

Pasklidus skandalui apie Ugniaus Kiguolio įžeistą savigarbą dėl to, kad pastarajį Dainius Matijošaitis sulygino su bulvių plokštainiu, o jo buvusią draugę Moniką Šalčiūtę su šaltiena, tiek žiniasklaidoje, tiek socialiniuose tinkluose atgarsių netrūko.

Prie replikų srauto prisijungė ir humoristas Mantas Katleris. Jis savo socialinio tinklalapio "Facebook" profilyje pasidalino bulvių plokštainio nuotrauka su netrumpu prierašu:

"Vakar pasidalinau vienu koliažu, kuris susilaukė labai daug dėmesio. Tiesiog žiūrėdamas porno savo laisvalaikiu pamačiau vieną aktorę (ne prostitutę), kuri man labai priminė vieną Lietuvos merginą. Man pasirodė juokinga, todėl pasidalinau nepagalvodamas apie tos merginos jausmus. Įžeisti nieko nenorėjau... Tai labai atsiprašau tos merginos. O vietoj atsiprašymo gėlių, iškepiau jai atsiprašymo kugelį... Nes kažkur skaičiau, kad jai labai patinka. Buvo pertrauką padariusi, bet dabar vėl jį mėgsta... Tai va. Atsiprašau iš visos širdies. Kugelis skanus, laukia..."

Žinoma, humoristo sekėjai abejingi neliko, šį jo pareiškimą vos per dvi valandas "pamėgo" 6,5 tūkst. "Facebook" vartotojų. Komentarų taip pat nestigo, vieni pamokančiai ir kartu ironiškai skatino jį būti atsargesniu, kad neprisidirbtų pats, kiti tiesiog juokėsi iš eilinio pokšto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šiaip...

Šiaip... portretas
Man tai nesuprantama, "nepilnas" dėmesio stoka sergantis Katleris atvirai tyčiojasi iš tos Šalčiūtės demonstruodamas žeminančias nuotraukas neva siųsdamas atsiprašymo kugelio nuotrauką kurį valgys pats... kažkoks nesusipratimas... tai ką dabar visa Lietuva už patyčias atviru tekstu... O Manto tėvams siūlyčiaus atkreipti dėmesį į sūnaus sveikatą.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių