Quantcast

Kokių dainų per savo laidotuves norėtų M. Stonkus ir M. Katleris?

  • Teksto dydis:

Humoristai Mantas Katleris ir Mantas Stonkus drąsiai ir su humoru gali kalbėti įvairiausiomis temomis. Mirties ar laidotuvių tema – ne išimtis.

TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ apsilankę Mantai juokavo ir apie tai, kokius žaidimus galėtų organizuoti, jeigu vestų laidotuvių ceremonijas, ir apie tai, kokios muzikos pageidautų savo pačių laidotuvėse.

„Geriausias žaidimas, kai meti vainiką ir kas pagauna – kitais metais mirs“, – „juodai“ juokavo M. Stonkus, O M. Katleris pridūrė: „ Tik žinai, ne visi lietuviai to nori, jiems tų tradicinių labiau norisi laidotuvių. Aš švenčiu gyvenimą, ne mirtį“.

„O jeigu reikėtų išsirinkti atlikėją ir dainą savo laidotuvėms?“ – laidos svečius provokavo Justinas Jankevičius. „Aš tai rinkčiausi „čiuožki, čiuožki, čiuožki...“, – uždainavo M. Stonkus. Kodėl M. Katleris per savo laidotuves norėtų Monikos Pundziūtės-Monique ir Vaido Baumilos dainos „Būkim dviese“? Atsakymą sužinosite jau šį vakarą laidoje „Gero vakaro šou“.

Jau šį vakarą „Gero vakaro šou“ – nauja laidos rubrika, kurią pristato socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino. Ji šiame laidos sezone ieškos talentingų vaikų. Šį kartą Karolina svečiavosi pas penkerių metų Arielę, kuri su tėvais turi privatų zoologijos sodą. Karolina drąsiai kibo į pagalbą ir maitino zebrus bei tigriukus. Ir net leidosi bučiuojama kupranugario. „Man atrodo, aš radau savo gyvenimo pašaukimą. Esu zebrų užkalbėtoja, esu viena iš jų, galėčiau čia gyvent su jais, manau“, – nusprendė Karolina. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių