Quantcast

Sukrečianti mamos ir dukros prostitutės akistata

  • Teksto dydis:

Po vasaros į LNK eterį grįžtančioje laidoje „Yra, kaip yra“ – skaudi šeimos istorija: Rukloje iš mamos atimti trys iš penkių vaikų. Pati motina televizijos laidoje pasakos, kad vaikai buvo atimti be priežasties. Tačiau laidoje kalbėję Ruklos gyventojai mano priešingai.

Nataša su vyru augino 5 vaikus, pati moteris sako, kad jų šeima tvarkinga – narkotikų nevartojo, naktimis niekur nesibastė. Nataša įsitikinusi, kad vaikų atėmimą suorganizavo miestelio valdžia, nors tam neturėjo pagrindo.

Ruklos seniūnas Gintas Jasiulionis laidoje pasakos, kad šiai šeimai atsikrausčius į miestelį ramybė dingo. Anot seniūno, šeima išsinuomojo butą, bet laikui bėgant nemokėjo jokių mokesčių, todėl atsirado didelės skolos, ir jiems buvo liepta išsikraustyti. Šeima persikėlė į butą, kuris buvo be langų, be durų, be nieko, todėl vaikai buvo paimti, kol šeima susiras normalų būstą.

Vyriausią Natašos dukrą Dženetą „Yra, kaip yra“ žurnalistai rado Vilniuje, stotyje, kur ji dirba prostitute. Dženeta yra narkomanė ir sako, kad jai per dieną reikia 8 dozių. Mergina atvirauja, kad daugelis jos likimo brolių ir sesių vartoja ne dėl to, kad galėtų „pakaifuoti“, bet todėl, nes kitaip nebegali. „Aš priklausoma nuo heroino, priklausoma nuo čigonų“, – sakys Natašos dukra.

Mergina dabar gyvena Vilniuje su draugu, kuris taip pat kartais vartoja narkotikus. Dženeta visai neseniai buvo paleista iš kalėjimo, kur pateko už tai, kad bandė pavogti parfumerijos už 1500 eurų.

Dženeta sako, kad stotyje kūniškų malonumų kainos dabar yra pabrangusios: 20 eurų už oralinį seksą ir 40 eurų „už viską“. Mergina sako, kad dažniausiai ji aptarnauja nuolatinius klientus, atskleidė, kad tarp jų buvo ir žinomų žmonių.

Dženeta gimė Radviliškyje, iš pradžių gyveno su mama ir tėvu. Mergina prisimena, kad mama nuo mažų dienų sakydavo, kad jos nemyli ir nenorėjo, kad ji gimtų. Dženeta visą vaikystę praleido gyvendama tai pas vienus, tai pas kitus gimines.

Sukrečianti šeimos istorija – antradienį 17 val. 25 min. laidoje „Yra, kaip yra“ per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių