Quantcast

LNK laidoje apie tragiškas avarijas – T. Langvinio išpažintis

  • Teksto dydis:

Dažnai girdime, kad vos viena sekundė ir netinkamas pasirinkimas prie vairo gali visiems laikams sugriauti gyvenimą. Vilnietė Raimonda Kavaliauskaitė tai patyrė savo kailiu. 31-erių moteris vos išgyveno tragišką avariją ir dabar sėdi neįgaliojo vežimėlyje.

„Gyventi viena be pagalbos negaliu“, – LNK laidoje pasakojo moteris. Tai labai sujaudino laidos vedėją Tomą Langvinį, kuris išdrįso pirmą kartą atvirai papasakoti ir apie savo praeities klaidas kelyje.

LNK laidoje „Blogiausias Lietuvos vairuotojas“ T. Langvinis panoro pasidalinti savo patirtimi su projekto dalyviais. „Galvoju, kai pats prašai, kad žmonės būtų atviri, tu pats turi būti atviras. Su jumis pasidalinsiu ta istorija, kurios niekam nesu pasakojęs niekada“, – sunkiai žodžius rinko ilgametis komentatorius ir sporto žurnalistas.

Pirmą kartą televizijos žiūrovai galės išgirsti eismo įvykio, į kurį buvo pakliuvęs T. Langvinis bei jo pasekmes iš pirmų lūpų. Tik šį kartą garsus vyras bus toks atviras.

Grįžtant prie pirmosios laidos istorijos, avariją išgyvenusi R. Kavaliauskaitė papasakos, kiek daug gali kainuoti net menkas neatidumas prie vairo, kaip ji jautėsi po tragedijos bei kaip jai pavyko įveikti itin tamsias savo mintis.

„Ta avarija, kurią padariau pati, įvyko kiek daugiau nei prieš dvejus metus. Su draugais sugalvojom pasidaryti ekskursiją po Lietuvą. Nusprendėme aplankyti Anykščių rajoną. Važiavome dviem mašinomis. Vieną iš jų vairavau aš“, – pasakojo 31-erių moteris.

Raimondos vairuojamame automobilyje dar sėdėjo trys žmonės, iš kurių du buvo mažamečiai vaikai. Iš priešpriešos vairuotoja pastebėjo, kad atvažiuoja traktorius su technika.

„Buvo vasara ir aš pagalvojau: kažin, kaip tilpsiu šiame kelyje, jei reikės su traktoriumi prasilenkti. Nusprendžiau truputį pasislinkti į kelkraštį. Užvažiavus ant kelkraščio automobilį sumetė, nes buvo neseniai paliję. Vertėmės ir dabar aš sėdžiu neįgaliojo vežimėlyje“, – kalbėjo po avarijos vos išgyvenusi Raimonda.

Kai vertėsi automobilis, Raimondai lūžo kaklo slankstelis. To ji iš pat pradžių nesuprato. Dabar avariją išgyvenusi moteris nejaučia savo kūno nuo krūtinės žemyn.

Daugiau apie tai – trečiadienio vakarą 20.25 val. per LNK laidoje „Blogiausias Lietuvos vairuotojas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių