Quantcast

„Lietuvos talentuose“ devynmetė paliko I. Balsytę be amo: aš neturiu žodžių

  • Teksto dydis:

Kiekvieną sekmadienį didysis TV3 projektas „Lietuvos talentai“ stebina atradimais. Šokiai, dainos, triukai, cirko pasirodymai – projekte žiūrovai gali išvysti pačių įvairiausių pasirodymų. Kai atrodytų, kad nustebinti žiūrovo jau nebeįmanoma, atsitinka taip, kad į sceną įžengia smulkutė mergaitė, kurios pasirodymas priverčia išsižioti visus iš nuostabos.

Sofija Vasilevskytė į projektą „Lietuvos talentai“ atvyko iš Vilniaus. Devynerių metų mergaitės talentas – neeilinis. Kai kiti tik pradeda mokytis dainuoti, Sofija tą daro jau ketverius metus. Pirmoji mergaitės talentą pastebėjo jos mama. Sofija atkartodavo mamos niūniuojamų lopšinių melodijas. Būdama trejų Sofija buvo tikra animacinių filmukų gerbėja. Juos žiūrėdama mergaitė dainuodavo girdimas daineles.

Iš pradžių į dukters talentą tėvai žiūrėjo kaip į žaidimą. Viskas tapo rimta, kai Sofija pradėjo konkursuose užimti pirmąsias vietas ir džiaugtis sėkme. Tada tėvai suprato, jog jų dukra iš tiesų talentinga. 2015 m. mergaitė laimėjo atranką į festivalį „Slavianskij bazar“, kuriame puikiai pasirodė.

„Tėvams atrodo, kad savi vaikai dainuoja geriausiai ir gražiausiai. Bet kai po laimėto konkurso mokytojai sako, jog tai, kad tokia maža mergaitė sugeba atlikti tokius sudėtingus kūrinius, yra stebuklinga, supranti – tavo vaiką iš tiesų apdovanojo gamta“, – laidoje kalbės Sofijos tėtis.

Scenoje Sofija atliks Naughty Boy kartu su atlikėja Beyonce įrašytą hitą – „Runnin' (Lose It All)“. Dar net neprasidėjus energingam priedainiui publika pradės ploti Sofijai. Vos devynerių mergaitė papirks ne tik savo įstabiu balsu, bet ir artistiškumu.

Sužavėtas Sofijos talentu projekto teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas paprašys publikos pakilti iš savo kėdžių ir ploti mergaitei atsistojus. Kiti trys teisėjai taip pat pakils iš savo kėdžių. „Aš neturiu žodžių“, – sakys aktorė Ilona Balsytė. „Nuostabu“, – mergaitę girs S. Urbonavičius-Samas. Ne tik teisėjai, bet ir projekto vedėjai bus sužavėti jaunosios dalyvės talentu. „Aš esu apakęs“, – sakys Mindaugas Rainys.

Ar paspaus Sofijai teisėjai „auksinį mygtuką“? Ar mergaitė pelnys kelialapį į tiesioginius projekto pusfinalius? Tai paaiškės jau šį sekmadienį, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liepa

Liepa portretas
Sofija yra labai talentinga
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių