Quantcast

„Lietuvos talentuose“ – auksinis fokusininko triumfas bei ugnies ir ledo šou

  • Teksto dydis:

Sekmadienį prie televizoriaus ekranų žiūrovus sukvietė projektas „Lietuvos talentai“. Dalyvių pasirodymus vertina keturi projekto teisėjai: režisierė Dalia Ibelhauptaitė, televizijos laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, orų pranešėjas Naglis Šulija ir aktorė Ilona Balsytė. Tik nuo jų balsų priklauso, kuris dalyvis keliauja toliau, o kam kova projekte būna baigta.

Pirmieji į sceną žengė jaunieji rokeriai „Barzdoti vyrai“. Iš Klaipėdos atvykę moksleiviai išjudino visą publiką. „Pasitikėjimas savo jėgomis yra fantastiškas“, – po pasirodymo kalbėjo N. Šulija. „Nepamirškite, kad tai didelis pasirodymas. Jūs turite būti ryškūs, įdomūs“, – sakė D. Ibelhauptaitė. „Barzdoti vyrai“ pelnė tris „taip“.

„Radžjašri Rameš“ akademijos šokėjos scenoje šoko klasikinį indišką šokį. Projekto dalyvės norėjo pasidalinti indiško šokio grožiu su žiūrovais. „Kiekvienas mūsų gestas reiškia skirtingus dalykus“, – sakė šokėjos. „Labai gera žiūrėti į žmones, kurie atsiduoda tokiai nepopsinei veiklai“, – sakė S. Urbonavičius-Samas. Indiškų šokių šokėjos pelnė keturis „taip“.

Robertas ir Donatas yra broliai. Vaikinai scenoje demonstravo ledo ir ugnies šou, kurį sujungė choreografija. „Viskas labai gerai, viskas tiko ir patiko“, – gyrė vaikinus N. Šulija. „Įspūdinga: ir ledas, ir ugnis, ir jūs įspūdingai judate“, – sakė I. Balsytė. Broliai pelnė keturis „taip“.

Šokių studijos „Gamers“ vadovai scenoje atgaivino 90-tųjų dvasią. Be šokių negalintys gyventi kauniečiai sulaukė pagyrų. „Man labai patiko visų vaikinų pasirodymai. Labai profesionaliai darote tai, ką darote. Merginos šiame numeryje atrodė be funkcijos. Jei grįšite, noriu, kad merginos pavarytų. Aš žinau, kad jos gali“, – sakė D. Ibelhauptaitė. Šokėjai pelnė keturis „taip“.

Kirpėjai Linas ir Lina, pasivadinę „Ginger blonde“, scenoje pademonstravo ekstremalius išvaizdos pokyčius. Netikėtas talentas nesužavėjo teisėjų. „Buvo labai nuobodu, nesuprantu, kam rodyti scenoje tai, kaip žmogus pasidaro gražus“, – sakė S. Urbonavičius-Samas. „Grimas ir šukuosenos yra didelis talentas. Nereikėtų užkulisių kelti į sceną, dingsta magija“, – sakė D. Ibelhauptaitė. Kirpėjai sulaukė trijų „ne“.

Flamenko šokių grupė „Solea“ į projektą atvyko iš Vilniaus. Pasirodymui dar neįpusėjus visi teisėjai paspaudė X. „Tai, ką jūs darote, sau daryti yra puiku. O šiai scenai netinka“, – sakė N. Šulija. „Tai buvo blogiau nei vidutiniškai. Tokiai scenai trūksta rimtų repeticijų“, – sakė S. Urbonavičius-Samas. Šokėjos pelnė keturis „ne“.

Aikido Aikikai asociacija „Sūkurys“ scenoje demonstravo merginų šou. „Norime parodyti, kad Lietuvos merginos yra stiprios ir žavios. Ir ne tik grožiu gali pakerėti pasaulį“, – prieš pasirodymą kalbėjo sportininkės. „Man patiko pats pasirodymas, jis ėjo augančia tvarka. Norėjosi dramatiško finalo, bombos“, – sakė D. Ibelhauptaitė. „Sūkurys“ pelnė keturis „taip“!

23 metų Jekaterina šoka pilvo šokius. Merginą žavi šio šokio moteriškumas, aistra. Iš Klaipėdos atvykusi projekto dalyvė scenoje rodė sumodernintą pilvo šokio variantą. „Pilvo šokis todėl ir vadinasi pilvo, nes jame matosi pilvas. Ant jūsų pilvo yra kojinė. Manęs nevilioja“, – sakė D. Ibelhauptaitė. „Mačiau daug pilvo šokių talentų scenoje. Jūs visada šypsojotės, darėte šou. Man patiko“, – sakė S. Urbonavičius-Samas. Šokėja pelnė du „ne“ ir du „taip“. Į kitą etapą Jekaterina nepateko.

Antonas jau dalyvavo „Lietuvos talentuose“ ir užėmė garbingą antrą vietą. Iliuzionisto pademonstruota magija sužavėjo visus teisėjus. „Man labai patiko, buvo įdomu stebėti“, – sakė I. Balsytė. „Ši scena matė daug nevykusių personažų, kurie vadino save mentalistais. Pirmą kartą šioje scenoje matau tikrai fokusininką“, – vaikiną gyrė N. Šulija. Antonas pelnė keturis „taip“.

Studija „Šokių oazė“ šoka įvairių stilių šokius. Tiesa, pasirodymas teisėjų nesužavėjo – nepasibaigus pasirodymui buvo paspausti visi X. „Vidutiniškai... Nėra visai blogai, bet nėra ir gerai“, – sakė N. Šulija. Šokėjai pelnė keturis „ne“.

Valdonė – ryški, drąsi, akiplėšiška mergina. Ji viena iš nedaugelio dalyvių, nepabijojusių scenoje atsikirsti D. Ibelhauptaitei. Raudonplaukė dirba kasininke, o muzika jai padeda numalšinti nervus. „Mes čia susirinkome pasižiūrėti pačių geriausių. Nesuprantu, kodėl žmonės sau tai leidžia...“, – pasirodymą komentavo I. Balsytė. „O kodėl negalima sau to leisti?“ – priešinosi mergina. „Lietuvai tokių akiplėšų kaip jūs tikrai nereikia“, – Valdonės svajonę dainuoti į miltus sumalė D. Ibelhauptaitė. Mergina į kitą etapą nepateko.

37 metų Olga šoka ant stulpo ketverius metus. Moteris neslėpė, jog iš pradžių labai bijojo scenos. Olga nori savo pavyzdžiu įkvėpti kitas moteris. „Jūs mane nustebinote. Tai, ką jūs padarėte, buvo daugiau nei sportas. Tai neatrodė kaip pratimų kombinacija“, – sakė D. Ibelhauptaitė. „Man buvo įdomu, atrodė, kad jūs mėgaujatės tuo“, – sakė I. Balsytė. Olga pelnė keturis „taip“.

Aštuoniolikmetis Kasparas Bujanauskas laisvu nuo pamokų metu žongliruoja. Kasparas gimė Alytuje, cirko artistų šeimoje. D. Ibelhauptaitė taip susižavėjo vaikino talentu, kad paspaudė „auksinį mygtuką“. Kasparas iš karto keliauja į tiesioginius pusfinalius.

„Lietuvos talentai“ – kiekvieną sekmadienį, 19.30 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių