Quantcast

„Lietuvos supermiestas“: ar Klaipėdos sirgaliai laimės telefoninio balsavimo mūšį?

  • Teksto dydis:

„Lietuvos supermiesto“ kovos vis labiau kaitina publiką. Paskutinis mūšis, kuriame rungėsi uostamiesčio komanda, jau leido apčiuopti tikrąjį klaipėdiečių patriotizmą ir azartą balsuojant už savąjį miestą, už supermiestą Klaipėdą! Trūko labai nedaug, gal tik keliolikos jūsų bičiulių ar kaimynų balsų, kad Klaipėda būtų vainikuota vienvalde lydere. Sesės ir broliai klaipėdiečiai, tą privalome padaryti šį savaitgalį, nes...

... LNK studijoje uostamiesčio garbę gynusios žvaigždės vėl rinko geriausius komentarus ir  įvertinimus. Turbūt tai natūralu - juk tik akmuo gali likti abejingas Deivio ir Eduardo Kaniavos „Maldai“ ar patriotiniam hitui „Lietuva“, kurią atliko Deivis ir auksabalsis merginų choras.

... Klaipėda vėl buvo nepralenkiama sporto rungtyje: uostamiesčio atstovui kaip tikram kaubojui pavyko sutramdyti patį pasiučiausią bulių.

... Uostamiestyje dar neišnyko džentelmeniškos sielos žmonės, skubantys į pagalbą moteriai su ryšuliais.

... Klaipėdos sirgaliai studijoje, tarp kurių buvo ir uostamiesčio futbolo klubo „Atlantas“ žvaigždynas,  prarėkė visus balsus skanduodami geriausio, gražiausio, talentingiausių žmonių miesto vardą.

... Ši laida vienam iš pogrupio miestų bus paskutinė ir tai negali būti Klaipėda!

Tad, kad pirmadienio rytą nebūtų gėda pažvelgt kaimynams į akis, sekmadienio vakarą privalom balsuoti už supermiestą Klaipėdą. Laidos transliacija per LNK nuo 19.30 val. Tuo laiku „Friedricho smuklėje“ įsikurs sirgalių štabas, kuriame nestigs sportinio azarto, muzikos, prizų ir „Švyturio šalies“ siurprizų. Buriamės į būrį ir balsuojam už Klaipėdą!

„Lietuvos supermiestas“, LNK, kovo 29 d., sekmadienį, 19.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pyyypt!

pyyypt! portretas
žiūrėti laidą, kurioje 'teisėjauja' pyyypt! baukutės yra žemiau savigarbos. O dalyvauti... yra visiškas pyyypt!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių