Quantcast

Lietuvoje prasidėjo tikra „Džordanomanija”

  • Teksto dydis:

Kažin ar pradėjusi planuoti savo koncertinį turą „Nesudeginta ant laužo” per didžiąsias šalies arenas atlikėja Džordana Butkutė pati tikėjosi tokio galingo visuomenės susidomėjimo. Po sėkmingo turo starto sausakimšoje Klaipėdos „Švyturio” arenoje, Dž.Butkutės koncerto bilietai ir toliau graibstyte graibstomi.

Bilietus platinančiame internetiniame puslapyje nurodoma, kad perkamiausių bilietų 10-uke Džordanos Butkutės koncertas „Nesudeginta ant laužo“ jau ilgą laiką karaliauja pirmoje vietoje. Roko žanre parengta Džordanos programa pagal bilietų pardavimą lenkia ne tik Marijoną Mikutavičių, bet ir vieną ryškiausių šių laikų pasaulio rokerių – Lenny Kravitzą, kuris po savaitės koncertuos Vilniuje.

Dž.Butkutės koncertą Klaipėdoje gyvai stebėjęs dainininkas Donatas Montvydas areną paliko kupinas gerų įspūdžių. „Džordana yra legenda“, – sakė D.Montvydas.

Ne tik savo senais hitais, bet ir naujausiais kūriniais iš pastarojo albumo „Kryžkelės“ didžiausią uostamiesčio areną ant kojų sukėlusi Dž.Butkutė ir toliau gali džiugiai sekti turo populiarumą.

Dėl didelio susidomėjimo jos koncertais Šiaulių arenoje lapkričio 8 d., Panevėžio „Cido“ arenoje lapkričio 22 d. atidaromi visi įmanomi sektoriai. Jau maksimaliai pakoreguoti ir lapkričio 15 d. koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje salės planai, ten bilietų taip pat liko labai nedaug.

„Dabar Lietuvoje prasidėjo tikra „Džordanomanija“, – socialiniuose tinkluose juokauja Džordanos gerbėjai.

Šeštadienį, spalio 25 d. Dž.Butkutės turo „Nesudeginta ant laužo“ koncertas įvyks Vilniaus „Siemens“ arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ji

Ji portretas
Tai kad ji ir buvo visa gyvenima, populiari. Dar pries 15 metu rinko pilnas sales kulturkese.

Alexis

Alexis portretas
Maladiec Džordža...:)))))))))))))))))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių