Quantcast

Leo ir Bružas meksikiečius prakalbino lietuviškai: neįmanoma suvaldyti juoko

  • Teksto dydis:

Visą mėnesį Meksikoje keliaujantys ir laidą filmuojantys aktoriai Leonardas Pobedonoscevas ir Audrius Bružas net ir sunkiausiose situacijose nestokoja geros nuotaikos ir humoro jausmo.

Šį kartą itin linksmai nusiteikę laidos herojai meksikiečius prakalbino lietuviškai.

Į tolimąją Meksiką aktoriai išsiruošė su tikslu nufilmuoti geriausią TV šou Lietuvoje. Keliaudami ekstremaliomis sąlygomis Leo ir Bružas patiria ne tik kvapą gniaužiančių ir įsimintinų nuotykių. Kelionės metu aktoriai gauna užduočių – netikėtoje aplinkoje jiems reikia sukurti improvizacijų įvairių lietuviškų laidų temomis.

Tokie iššūkiai net profesionalius aktorius kartais išmuša iš vėžių. Itin greitai reaguoti į pateiktą improvizacijos temą bei ją pateikti naujai, juokingai ir dar nematytai – iš tiesų sudėtinga. Anot aktorių, improvizacijos kelionėje – jiems dar neištirtas laukas.

Vienos tokių užduočių metu Leo ir Bružas ryžosi netikėtam eksperimentui – meksikiečius prakalbinti lietuviškai. Nors toks užmojis gali pasirodyti kone neįmanomas, profesionalai savo žodį tesėjo.

Kaip meksikiečiai bando kalbėti lietuviškai bei atsakyti į klausimus apie negirdėtą šalį, pamatyti galite laidos ištraukoje.

Į kokius nuotykius dar įsivels aktoriai? Ar sugebės tinkamai įvykdyti užduotį? Galų gale, ar duetas nesusipyks? Visa tai pamatyti galėsite jau šį pirmadienio vakarą laidoje „Lituanos Locos. Leo ir Bružo nuotykiai Meksikoje“ 20.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zbigniewas

Zbigniewas portretas
Didesnių budulių už šiuos du mužikus surasti buvo neįmanoma. Tikri bambaliniai kolchoznikai. Tegul dar fufaikes užsideda. Būtu pats tas.

Anonimas

Anonimas portretas
kada baigs ta nesamone rodyti durnesnes laidos nemaciau
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių