Quantcast

Lenktynių nugalėtojus ir prizininkus pasitiks „Mis Racing 2017“

  • Teksto dydis:

Artėjant prie finišo „ENEOS 1006 km lenktynėms“ pasibaigė tradiciniai „Mis Racing 2017“ rinkimai, kuriuose varžėsi gražiausios ne tik pajūrio merginos ir be kurių jau neįsivaizduojamos didžiausios Baltijos šalyse automobilių lenktynės.

„Džiaugiuosi, kad kelis mėnesius trukęs renginys, kuriam besiruošiant išeikvota dizainerių, makiažo meistrų ir kitų sričių specialistų, o taip pačių konkursančių nemažai pastangų ir energijos, pasibaigė suteikęs glėbį įsimintinų akimirkų ne tik jo nugalėtojai ir prizininkėms, bet ir renginį, ypač jo finalą stebėjusiems žmonėms“, - sveikindama konkurso nugalėtoją, nuo šios akimirkos jau tituluojamą „Mis Racing 2017“ šešiolikmetę Justę Tamašauskaitę iš Naujosios Akmenės, kalbėjo šio renginio iniciatorė ir organizatorė, vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies” prezidentė Asta Jonušienė.

Konkursą laimėjusi Justė, mėgstanti aktyvų laisvalaikį, greitį ir adrenaliną, bus tituluojama ateinančių metų lenktynių grožio ambasadore arba lenktynių veidu.

Aidint publikos ovacijoms be karūnos nugalėtojai įteiktas ir „Bauer“ įmonės įsteigtas, kiekvienos merginos geidžiamas prizas – nerūpestingos rudens atostogos saulės nutviekstoje Ispanijoje.

Žinia, kiekvienas konkursas turi tik vieną karalių, tačiau ne mažiau džiaugiasi ir likę vos per pusę žingsnio nuo geidžiamo sosto.

Todėl kaip ir nugalėtoja džiaugėsi ir konkurso „Vice Miss“ titulą laimėjusi 22-jų vilnietė, penkiakovininkė, Lietuvos rinktinės narė Emilija Serapinaitė, iškovojusi daugybę medalių tarptautinėse varžybose ir šalies čempionatuose.

Sakoma, jog kartais klysta vertinimo komisija, o dažniau su jos nuomone sutinka ne visi. Tačiau teigiama, jog publika visada teisi. Todėl „Miss publika“ titulas turėtų būti itin brangus konkurse jį laimėjusiai 22-jų klaipėdietei, Lietuvos meninės gimnastikos čempionei ir Leaderdance šokėjai Nedai Šerniūtei.    

Dvigubas „Miss elegancija“ ir „Miss Facebook“ titulas atiteko žiūrovų šiltai sutiktai jaunai mamai, 22-jų vilnietei Maženai Gorelovai, o „Miss TV3.lt favorite“ pripažinta 21-erių kaunietė, 12 metų lankiusi aerobinės gimnastikos treniruotes Akvilė Būdavaitė.

„Džiaugiuosi, kad konkurso metu visos pretendentės susidraugavo ir palaikė viena kitą, o ne, kaip neretai nutinka, tapo konkurentėmis, - pastebėjo rengiant konkursą itin daug padirbėjusi Power Hit Radio dj Raminta Vyšnia. – Konkursantės buvo tikrai žavios, be ypatingų pastangų pavergusios ne tik kurorto vaikinų simpatijas, bet ir užkariavusios čia vykstančius „Du barus“.

Tituluotam gražuolių šešetukui baigėsi konkursas, tačiau jų veiklos misija tik prasideda. Merginos dalyvaus įvairiuose renginiuose, ypač automobilių sporto, ir reprezentuos šalį, o kartu ir pačias „ENEOS 1006 km lenktynes“.

Kaip lenktynių spaudos centrui sakė A. Jonušienė, vos nužengusios nuo akinamai apšviestos konkurso scenos tituluotos gražuolės jau gavo pirmąją užduotį – sutikti ir pasveikinti finišuojančius maratoninių lenktynių nugalėtojus ir prizininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių