Quantcast

L. Gradauskienės iš kojų išvertė aktorių A. Bružą

  • Teksto dydis:

Radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė išpildė ilgai brandintą svajonę – nusifilmavo kine.

Komedijoje „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ jai atiteko vienos iš Audriaus Bružo, Kirilo Glušajevo, Manto Vaitiekūno ir Leonardo Pobedonoscevo personažų klasiokių vaidmuo. Žodžio kišenėje neieškanti L. Gradauskienė prieš improvizacijos grandus nepabūgo. Anaiptol – filmo scenoje su A. Bružu pribloškė ne tik aktorių, bet ir režisierių Kęstutį Gudavičių netikėtai išslydusiu necenzūriniu žodeliu. Šis taip prajuokino filmavimo komandą, kad liko ir galutiniame komedijos montaže, rašoma pranešime spaudai.

„Filmuotis su berniukais buvo vienas malonumas! Prisiminsiu tai kaip geriausią vienos dienos nuotykį savo gyvenime... arba bent jau šiais metais“, – išjungus kameras juokėsi L. Gradauskienė. Komedijoje „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ jai teko suvaidinti A. Bružo personažo mokyklos laikų draugę – jų susitikimas abiem atgaivina dviprasmiškus prisiminimus. 

Filmo „Tarp mūsų, berniukų...“ tęsinyje – ne tik charizmatiškų komikų ketveriukė ir iš koto verčiančios jų įžvalgos apie moteris, bet ir daug naujų detalių, padėsiančių geriau pažinti personažus. Kiekvienas filmo veikėjas leis vyrams pažvelgti į save iš šalies ir pasijuokti iš daugybės pažįstamų savybių, o moterys gaus puikią progą geriau suprasti, kuo užsiima vyrai, kai jų nestebi silpnoji lytis.

Filmas „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ kinuose – nuo gruodžio 29 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kostas

kostas portretas
oi isgaidino gaidy nors filme.....jega Livija, eik tu sikt...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių