Quantcast

L. Adomaitis ir Akmėja pristato įspūdingą dainą „Somewhere”

  • Teksto dydis:

Linas Adomaitis drauge su savo ilgamete scenos partnere Akmėja pristato įspūdingą dainą “Somewhere”. Kaip jau tapo įprasta, Linas klausytojams pristato dvi kūrinio versijas: akustinę ir elektroninę.  Šioje dainoje Linas Adomaitis atlieka muzikos prodiuserio rolę, išvesdamas į pirmą planą talentingosios Akmėjos vokalą.

Akmėjos skaidrus balsas daugelio klausytojų pamėgtas ne tik iš grupės “Pieno lazeriai” laikų, kuomet mergina ten dainavo pritariamąjį vokalą. Ko gero, muzikos mylėtojai labiausiai jos balsą užfiksavo Vaido Baumilos hite “Tiktai tu”. Na, o koncertuose klausytojai tiesiog pašėlsta išgirdę Akmėjos, Lino Adomaičio ir amerikiečio reperio B-Simp dainą “U Right – I Left”.

Jau daugelį kompozicijų drauge su Akmėja įrašęs Linas Adomaitis aukština merginos talentą: “Akmėja yra unikali ir charizmatiška dainininkė. Jos balsas jaudina, o tekstai priverčia pagalvoti apie tikrą gyvenimą. Labai žaviuosi ja, kaip šilta, kūrybinga ir be galo nuoširdžia asmenybe. Akmėjos talentas – tai didžiulis brangakmenis.”

Akmėja daugelį metų pasirodo scenoje drauge su Linu, o komandoje ji atsakinga ne tik už savo, bet ir už visų pritariamųjų vokalistų partijų parengimą. Scenoje Akmėja spinduliuoja ta energija, kuri varo publiką iš proto.

Šiandien Linas Adomaitis ir Akmėja savo naujausioje dainoje “Somewhere” kalba apie pačią esmę – sielą ir mintis.

Linas Adomaitis feat. Akmėja “Somewhere (In My Soul)”:
 

 

Linas Adomaitis feat. Akmėja “Somewhere (In My Mind)”:
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių