Quantcast

Kūno rengybos čempionė Norvegijoje neteko prabangaus BMW

  • Teksto dydis:

Penktadienis nemalonių emocijų atnešė 2016 metų spalį Norvegijos kūno rengybos čempione tapusiai ir ten gyvenančiai Gerdai Makūnaitei.

Prabangų juodos spalvos BMW viduryje dienos iš jos pavogė  Norvegijos sostinės Oslo dalyje – Frogneryje.

"Automobilį, kurį palikau vidiniame namo kieme, pavogė penktadienį apie 13-16 val. saugiame Oslo rajone. Išėjau į treniruotę, grįžau ir pamačiau tuščią vietą, kurioje turėjo stovėti automobilis", – apie pavogtą 2010 metų trečios klasės BMW "Coupe", nuvažiavusį apie 70 tūkst. km, portalui kauno.diena.lt pasakojo Gerda. – Abu automobilio raktai pas mane, todėl tai turėjo būti profesionalai."

Skandinavijoje garsiausia kūno rengybos profesionalė lietuvė liūdna žinia pasidalijo socialiniame tinkle "Facebook".

"Mielieji, gražaus šeštadienio, o aš ta proga, kad mano nuostabų BMW pavogė vidury dienos, pakelsiu taurę vyno, kad jiems tas "bimbalis" nuriedėtų į pragarą. O dar vieną taurę už Kasko plius draudimą", – palinkėjusi gražaus savaitgalio draugams ir sekėjams, rašė Gerda.

Pastaruoju metu Norvegijoje vėl ėmė reikštis lietuviai: profesionalūs vagys čia bendradarbiauja su vietiniais. Jie vagia prabangius automobilius, kurie gabenami į Lietuvą ar į rytų Europos šalis.

Neseniai apie tai Norvegijoje buvo sukurta dokumentinė laida, taip pat atliktas eksperimentas, kai vagims buvo metamas jaukas – prabangus automobilis.


Šiame straipsnyje: Gerda MakūnaitėBMWNorvegija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel iskart ant Lietuviu yra kitatauciu kurie vagia policija isiaiskis negalma atmest ir tos vercijos kad su draudimu suzaista...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių