Quantcast

Kultūristas T. Barzinskas turėjo kilnoti ne svarmenis, o mojuoti dirigento lazdele

  • Teksto dydis:

Kol daugelis svajoja pabaigę mokyklą ar universitetą pradėti sėkmingą karjerą, kai kurie vis dėlto ryžtasi kardinaliems pokyčiams – meta darbą, pakeičia gyvenamąją vietą ar atsisako įspūdingos karjeros dėl noro pasiekti kitą svajonę.

Šį ketvirtadienio vakarą, 19 val. 30 min., LNK laidoje „Valanda su Rūta“ žinomi žmonės dalinsis savo istorijomis, ką teko paaukoti vardan svajonės.

Žinoma verslininkė ir politikė Agnė Zuokienė neseniai nustebino visus paskelbdama, jog dirba juodą darbą ligoninėje ir hospise. Basonai, klizmos, kateteriai, nebegalintys pajudėti ligoniai ir Anapilin iškeliaujančiųjų aimanos – tokia dabar Agnės kasdienybė. Moteris prisipažįsta, kad jau seniai svajojo tapti medike, tačiau nedrįso. Suėjus keturiasdešimtmečiui Agnė ryžosi baigti slaugytojų kursus ir įsidarbino seselės padėjėja. Moteris tam ryžosi todėl, kad netrukus ketina įsteigti itin sunkiomis ligomis sergančių vaikų hospisą, kuriame mažieji būtų palydimi Anapilin.

Žinomas televizijos veidas, buvęs sporto žinių vedėjas Tomas Langvinis neseniai metė darbą televizijoje ir išėjo į niekur. Vyras pasakoja norėjęs sukurti ką nors savo, todėl įsteigė savo vaizdo ir turinio gamybos įmonę, į kurią investavo 30 tūkstančių eurų. „Nežinau ar man pasiseks, gal ir ne, tačiau bent jau būsiu pabandęs“, – sako T. Langvinis.

Nedaug kam žinoma, kad absoliutus Lietuvos čempionas, kultūristas Tomas Barzinskas turėjo kilnoti ne svarmenis, o mojuoti dirigento lazdele. Tomas mokėsi menų mokykloje ir jam buvo piešiama itin sėkminga dirigento ateitis. Tačiau koją pakišo Arnoldas Švarcnegeris, kurio atvaizdas Tomą taip sužavėjo, kad jis metęs tikslą tapti dirigentu, tapo kultūristu.

Vos 130 centimetrų ūgio sunkiaatletis Lukas Balsys jau vaikystėje sužinojo, kad niekuomet netaps aukštaūgis. Tačiau Lukas nenukabino nosies ir tapo svorių kilnotoju, kurio rekordas – net 118 kilogramų sveriančio svarmens iškėlimas. Jaunas šiaulietis neseniai nustebino viešai paprašęs darbo. „Ne gailesčio ir užuojautos man reikia, o darbo“, – sako Lukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių