Quantcast

Kultinė komedija „Pasiklydęs skambutis“ pristatyta Lietuvos garsenybėms

  • Teksto dydis:

Kovo 8-osios vakarą profesionalus komedijos teatras „Domino“ kviestinei publikai pristatė kultinės komedijos „Pasiklydęs skambutis“ premjerą.

Spektaklis pastatytas pagal rašytojos Kerol Gryp (Carole Greep) pjesę, kuri Prancūzijoje pelnė stulbinantį pripažinimą.

Pamatyti komediją susirinko žinomi Lietuvos pramogų pasaulio atstovai: Žilvinas Grigaitis, Simona Starkutė, Alanas Chošnau, Irena Marozienė, Gabrielius Vagelis, Rasa Židonytė, Algis Ramanauskas, Asta Pilypaitė, Tadas ir Liucina Rimgailos ir kiti.

Šis spektaklis gali pasigirti dvigubu debiutu – kaip režisierius jame debiutavo Evaldas Jaras, o aktorius Džiugas Siaurusaitis sukūrė savo pirmąjį vaidmenį „Domino“ teatre. Komedijoje vaidmenis taip pat kuria puikiai žiūrovams pažįstami ir mylimi aktoriai: Eimutis Kvoščiauskas, Julius Žalakevičius, Toma Vaškevičiūtė, Lina Rastokaitė, Jokūbas Bareikis ir Emilija Latėnaitė.

Komedijos siužetas artimas kiekvienam žiūrovui, mat jo epicentre – mobilus telefonas. Reklamos prodiuseris Haris ir jo žmona Roberta keliauja aplankyti savo draugų – ne itin sėkmingo rašytojo Polo ir jo senamadiškos žmonos Lauros. Laukia daug žadantis savaitgalis – gardi vakarienė, vynas ir pokalbiai iki paryčių.

Haris ir Roberta vėluoja. Regis, pasiklydo. Paskambinę draugams ir išsiaiškinę, kuria kryptimi važiuoti, jie pamiršta… o ne!… nuspausti pokalbio išjungimo mygtuką. O tuo metu Polas ir Laura susėda ant sofos ir… įsijungia garsiakalbį. Gal ir gėdinga klausytis svetimų pokalbių, bet be galo įdomu!

Deja, iš Hario ir Robertos lūpų jie išgirsta visai ką kita, nei tikėjosi… Pasirodo, draugai neturi nė menkiausio noro praleisti visą savaitgalį kaimo troboje su nevykėliais. Laura sužino, kad draugų akyse atrodo kaip baidyklė, šoka kaip karvė, o Polas nesugeba parašyti nieko vertinga, uždirbti pinigų ir pradėti gyventi geriau…

Polas ir Laura ima svarstyti, ką daryti toliau. Atšaukti vakarienę? Prisipažinti, kad girdėjo visą siaubingą pokalbį? O gal nutylėti ir atvykusiems draugams užkurti tikrą pirtį?

Nuo kovo 8 dienos komedija „Pasiklydęs skambutis“ pradeda turą po profesionalias Lietuvos scenas. Daugiau informacijos – www.dominoteatras.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių