Quantcast

Kova dėl „kiečiausio boso“ titulo: K. Jakštas, A. Paulavičius ar D. Auželis?

  • Teksto dydis:

Kartais aktoriai, gavę tam tikrą vaidmenį, jo pamiršti negali visą likusią karjerą. Arba atvirkščiai – rodos pats suvaidintas personažas nepaleidžia aktoriaus. Pastaroji situacija – kur kas komplikuotesnė. Aktoriai tik šypteli: ypatingai dažnai taip nutinka, kai tenka suvaidinti blogiuką – tada iš visos širdies stengiamasi būti tokiam blogam, kad kitokie ateities vaidmenys būna sunkiai įsivaizduojami be pistoleto rankoje ir nemaloniai pikto balso.

TV3 rudens sezono premjeroje – seriale „Bruto ir Neto“ – netrūksta įvairių ir labai spalvingų personažų, kuriuos įkūnija populiariausi Lietuvos teatro ir kino aktoriai. Neapsieita, žinoma, ir be „įtartinų verslininkų“ – šių herojų siužeto linija serialui suteikia dinamikos ir priverčia pagrindinius serialo herojus pakliūti į pačias netikėčiausias situacijas. Tris rimtus ir pavojingus bosus čia vaidina trys įspūdingi aktoriai: Kęstutis Jakštas, Andrius Paulavičius ir Darius Auželis. Kuriam iš jų labiausiai tinka vaidinti piktąjį blogiuką?

D. Auželio herojus – trečios kastos bosas Laimis, beviltiškai bandantis lygiuotis į aukštesnės kastos bosus. Tačiau jis yra pavojingas, agresyvus, savimi pasitikintis ir turi žibantį auksinį dantį, kuris lyg atgarsis iš senų laikų šaukia apie buvusį Laimio autoritetą ir galią.

A. Paulavičius įkūnija antros kastos bosą, vardu Rička. Tai vyrukas, žinantis vieną paprastą sėkmės taisyklę: jei nepadarysi pats, tai niekas nepadarys. Kaip ir Laimis, Rička nori būti pirmuoju bosu mieste, tačiau tam vis atsiranda kliūčių. Jis jaučiasi pranašesnis už Laimį, tačiau per menkas, kad pasipriešintų bosų bosui. Beje – šis herojus turi ypatingą stiliaus jausmą ir mėgsta ryškius, iš tolo pastebimus papuošalus.

K. Jakštas tapo pirmosios kastos bosu Aleksandru, pačiu svarbiausiu kriminalinio pasaulio vadeiva. Tai pavojingas, agresyvus, visuomet vilkintis kostiumą ir užsiimantis neaiškiu verslu herojus – vienas įtakingiausių žmonių Vilniuje.

Belaukiant naujos kriminalinės komedijos televizijos serialo „Bruto ir Neto“ serijos žiūrovai gali spręsti, kuriam iš šių trijų talentingų aktorių labiausiai tinka pavojingo boso vaidmuo. Aktoriai juokiasi, kad belieka tikėtis, jog blogiečiai personažai nesugalvos gąsdinti žmonių tamsiais rudens vakarais...

Komiškas serialas „Bruto ir Neto“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais 19.30 per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių