Quantcast

Per koncertą Trakų pilyje M. Linkytė atskleidė didžiulę paslaptį

  • Teksto dydis:

„Buvo kažkas wow!!! Sunku surasti žodžius apibūdinti visam jausmų kratiniui: ir euforija, ir džiaugsmas, ir didelis dėkingumas kiekvienam, kad tai įvyko! Ir noras vėl imtis kažko naujo: dirbti, dirbti, dirbti, – po sekmadienio vakarą Trakų pilyje nugriaudėjusio koncerto įspūdžiais dalijosi dainininkė Monika Linkytė. – Gal suprasiu rytoj, kad tai įvyko? Kol kas atrodo, jog tai yra neįtikėtina!“.

Panašiai jautėsi ir daugelis beveik dvi valandas trukusio koncerto svečių. Romantiškos ir puikiai pažįstamos M. Linkytės dainos mainėsi su žymiojo „London Community Gospel Choir“ atliekamomis gospelo partijomis, kurios parteriuose sėdinčią publiką tiesiog pakelė ant kojų ir leido maksimaliai mėgautis šios muzikos energija bei grožiu. 

„Choras labai džiaugėsi ir sakė, kad publika – nereali! Buvo labai dėkingi, kad pasikviečiau juos į Trakų pilį. Iš tiesų labai susidraugavome, vieni kitiems ne tik tikome, bet ir patikome, tad neslėpsiu, panašu, kad tai ne paskutinis mūsų darbas kartu“, – vienų garsiausių pasaulio choristų atsiliepimais dalijosi Monika.

Tarp daugybės vakaro staigmenų M. Linkytė kartu su choru atliko savo naujausią dainą „Your Waves“, sukurtą kartu su buvusiu Amy Winehouse gitaristu ir muzikos direktoriumi Femi Temowo.

Kartu su A. Winehouse dirbęs vienas geriausių Europos džiazo gitaristų F. Temowo ne tik padėjo sukurti unikalų jos ankstyvosios karjeros dainų skambesį, bet ir du kartus su judviejų atliekamais kūriniais apkeliavo garsiausias Europos sales.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Tiem žurnalistam tik kad rašyt. :D Net gadinat visą koncerto vaizdą taip parašydami antraštes. O koncertas buvo nuostabus. Pats geriausias iš lietuvių atlikėjų, kuriuose tik esam buvę. Sekmės Monika! Taip ir toliau! Šaunuolė.

Tomas

Tomas portretas
Nelabai supratau, kur cia ta didziule paslaptis
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių