Quantcast

Komikas apie D. Trumpo humorą: nesijuokiantis žmogus kelia rūpestį

  • Teksto dydis:

Išrinktojo JAV prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) netrukus įvyksiantis persikraustymas į Baltuosius rūmus bus didžiulis iššūkis komikams, teigia „Freaks and Geeks“ prodiuseris humoristas Juddas Apatow (Džadas Apatou).

„Sudėtinga apie tai smarkiai juokauti, nes visi jaučiame, kad galime mirti“, – pasakė žurnalistams J. Apatow, kalbėdamas apie kartu su komiku Pete'u Holmesu (Pitu Holmsu) sukurtą naująjį HBO serialą „Crashing“.

„D. Trumpas negali atsispirti galimybei išsilieti ant Meryl Streep (Meril Strip). Jam trūksta stiprybės pamąstyti „nereaguodamas atrodau kaip vadovas“, – pridūrė serialo „Girls“ prodiuseris.

Po to, kai praėjusią savaitę Los Andžele atsiimdama „Auksinio gaublio“ apdovanojimą už viso gyvenimo pasiekimus, M. Streep sukritikavo D. Trumpą dėl jo skaldančios retorikos, tačiau neištarė jo vardo, išrinktasis prezidentas garbinamą aktorę M. Streep pavadino „Hillary (Hilari) pataikautoja“ ir „viena labiausiai pervertintų Holivudo aktorių“.

„Kai kuriose gyvenimiškose situacijose jam reikia būti atidesniam ir patylėti, o apie tai juokauti nevalia“, – sakė J. Apatow.

Nerimas, kad nesijuokia

Jis kalbėjo per renginį, surengtą per kasmetinį Televizijos kritikų asociacijos spaudos turą.

„Mūsų susirūpinimą didžiąja dalimi kelia tai, kad jis nesijuokia“, – tvirtino 49-erių J. Apatow.

„Juokas rodo, kad rodai ryšį su žmonėmis, klausaisi ir supranti. Nesijuokiantis ir tokiu ryšiu nesimėgaujantis žmogus išties kelia rūpestį“.

JAV pramogų pramonė plačiai rėmė D. Trumpo oponentę demokratę H. Clinton (H. Klinton), taip pat daugybė žvaigždžių viešai parėmė jos kampaniją į Baltuosius rūmus ir jai skyrė milijonus JAV dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
/aveles/ issirinko /avina/ tik kas bus kai pasirodys /vilkas/?

Kitaip nepavadinsi

Kitaip nepavadinsi portretas
Kvailio pamastymai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių