Quantcast

Komedijoje nusifilmavęs A. Lemanas: Linutės baisiai pavydžiu

  • Teksto dydis:

Estrados dainininkui Aleksui Lemanui nesibaigia permainų metas. Pernai vedęs 20 metų jaunesnę mylimąją,  aktyviai koncertuojantis 75 metų dainininkas išnaudojo dar vieną likimo siųstą progą – kartu su žmona Lina nusifilmavo komedijoje „Poilsiautojai: pavydo žaidynės“.

Humoro nestokojantis dainininkas prisipažįsta, kad filme suvaidinti norėjo, o pavydo tema jam nė kiek nesvetima.

– Komedijoje suvaidinote Staselės (akt. Larisa Kalpokaitė) jaunystės meilužį. Tai sukėlė jos vyro (akt. Arvydas Dapšys) pavydą. O jūs pats gyvenime ar esate pavydus?

 – Oi, neklauskit – jau Linutės tai aš pavydžiu baisiai (juokiasi). Buvo čia toks įvykis: per vieną balių aš ant scenos dainuoju, o  Lina šoka su tokiu mūsų pažįstamu - ji labai mėgsta šokti. Po to žiūriu – jie abu dingsta už kolonos. Na viskas, galvoju, pasislėpė. Aš baigiau dainuoti, mečiau mikrofoną, atlėkiau, griebiau ją už rankos: ką čia darot, klausiu? O ten, pasirodo, už tų kolonų kondicionierius buvo ir jie, tiesiog, vėsinosi. Bet po to Linutė sakė, kad jai patiko, jog aš taip karštai sureagavau. Na žinot, pas mus gi tikra love story (juokiasi).

– O kaip Linutei sekasi jūsų nepavydėti, juk esate nuolat dėmesio centre?

– Žinot, dabar aš prieš savaitę išmanųjį telefoną įsigijau ir feisbuke prisiregistravau. Tai iškart pora tūkstančių gerbėjų prisijungė: tai blondinė, tai brunetė, tai iš Nikaragvos juodaodė man parašo – ekranas vis žybsi. Linutė jau juokauja, kad mes tą mano telefoną kur nors.

– O ką jums rašo gerbėjos?

– Na, pavyzdžiui, rašo man jauna mergina: su jūsų dainomis ir keliuos, ir guluos. Mano taisyklė – svarbiausia neatsakyti suteikiant vilties, neduoti preteksto toliau bendrauti. Bet aš pats nustembu, kad jaunos rašo. Mano pažįstami pasvarsto: gal jos galvoja, kad aš turtingas esu, gal suviliot nori (juokiasi).

 

 

– Dabar, kai nusifilmavote kine, dar daugiau dėmesio sulauksit. Ar jums tai svarbus įvykis?

– Visada svajojau suvaidinti kine – jis galingesnis, turi didesnę išliekamąją vertę nei televizija. Džiaugiuosi, kad tikome abu su Linute. Ypatingai malonu su tokia garsenybe kaip L. Kalpokaitė dirbti. Ji gera aktorė, man imponuoja – taip lengvai jai einasi filmuotis, kaip A. Lemanui koncertuoti (juokiasi).

– O jums ar lengva buvo filmuotis?

– Aš jau nuo mokyklos laikų aktoriukas buvau, scenos nebijau. O vėliau gyvenimas išmokė prieš kameras elgtis natūraliai. Kai tai darai be spaudimo, tai ir pavyksta. Ir geriausiai, kad pavyktų be dublių.

Prieš savaitę išmanųjį telefoną įsigijau ir feisbuke prisiregistravau. Tai iškart pora tūkstančių gerbėjų prisijungė: tai blondinė, tai brunetė, tai iš Nikaragvos juodaodė man parašo – ekranas vis žybsi.

– Ši kart vaidinote save – A. Lemaną. O jei galėtumėte rinktis, kokį personažą norėtumėt suvaidinti?

– Frenką Sinatrą norėčiau suvaidinti, Lučianą Pavarotį.

– O, tarkim, seimo narį ar suvaidintumėt?

– Kodėl gi ne, pavyzdžiui, Algimantą Salamakiną (juokiasi).

– Filmavotės komedijoje, o pats kokio žanro filmus labiausiai mėgstate?

– Detektyvus mėgstu žiūrėti. Man patinka loginis mąstymas, stebėti, kaip išsprendžia bylą. Tokia proto mankšta gaunasi.

Komedija „Poilsiautojai: pavydo žaidynės“ kinuose –  lapkričio pabaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rtt

rtt portretas
Labai gaila, kad daininikas pavertė save pajuokos objektu. Jis turėjo vietą po saule. Ar jam reikia viso to?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių