Quantcast

Kine – užklasinė pedagogų dvikova ir meilė ufonautui

Kino ekranuose ką tik pasirodė amerikietiška komedija „Trenk kaip vyras“ ir romantinė nuotykių drama „Tūkstančiai mylių iki tavęs“.

Užklasinė pedagogų dvikova

Dabar, kai mūsų žiniasklaida eskaluoja smurto Lietuvoje temą ir jai peno randa net darželiuose bei mokyklose, ekranuose pasirodo amerikietiška komedija „Trenk kaip vyras“, kurioje smurtas turėtų atrodyti labai juokingai. Čia savo santykius nuo seno žinomu būdu „vyriškai“ aiškinasi du vidurinės mokyklos pedagogai. Paskutiniąją mokslo metų dieną švelnių manierų anglų kalbos mokytojas Endis Kempbelas neriasi iš kailio stengdamasis išgyventi tarp jokių ribų nejaučiančių abiturientų ir išsaugoti savo darbo vietą. Tačiau reikalai komplikuojasi dar labiau, kai Endis pasipainioja po kojomis Ronui Striklandui – storžieviui mokytojui, kurio prisibijo ne tik mokiniai bet ir mokytojai. Kai siaubūnas pagaliau atleidžiamas iš darbo, jis prikimba prie kolegos ir provokuoja jį atvirai kumščių kovai. Naujienos apie netradicinę pedagogų užklasinę veiklą žaibiškai pasklinda po visą miestelį. Gal šios muštynės atneš svarbių permainų?

N-13

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje – nuo vasario 17 d.

Įsimylėti ufonautą

Kad apie romantiškus jausmus anksti pradedančios svajoti mergaitės lengvai įsimyli, žino visi. Tik kartais jos pasirenka, švelniai kalbant, keistokus meilės objektus. Visai neseniai svajoklės panelės ir jų romantiškai nusiteikusios mamos jaudinosi žiūrėdamos ištisą sagą filmų apie merginą, niekaip negalinčią apsispręsti, kurį iš dviejų kavalierių ji labiau myli: vampyrą ar vilkolakį... Dabar ekranuose pasirodančioje romantinėje nuotykių dramoje „Tūkstančiai mylių iki tavęs“ paauglė Tulsa, gyvenanti Kolorado valstijoje, pamilsta savo bendraamžį... ufonautą. Ne kokią nors fantastinę būtybę, kurias dažnai matome fantastiniuose filmuose, o labai simpatiškos išvaizdos berniuką Gardnerį Eliotą, kuris yra pirmasis žmonijos atstovas, gimęs Marse. Jo motina, su kitais astronautais išsikrisdama į Raudonąją planetą, buvo nėščia, nors nė pati to dar nežinojo. Trokšdamas pažinti žmones Gardneris ir užmezga ryšį su Tulsa.

N-13

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje – nuo vasario 17 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių