Quantcast

Karatė čempionė R. Pivoriūnaitė TV eteryje atliks salto su delfinais

  • Teksto dydis:

Jau šį vakarą LRT televizijos eteryje paaiškės, kas taps renginių ciklo „Delfinai ir žvaigždės“ antrojo sezono nugalėtoju.

Daugiau kaip du mėnesius savo sugebėjimus demonstravo ir dėl žiūrovų meilės Klaipėdos delfinariume kovojo aštuoni žinomi Lietuvos žmonės: atlikėjos Aistė Pilvelytė bei Nijolė Pareigytė, grupės „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas, karatistė Rita Pivoriūnaitė, baleto primarijus Nerijus Juška, aktorius Marius Repšys, renginių organizatorius Remigijus Žiogas bei organizacijos „Gelbėkit vaikus“ atstovė Lina Gedmintienė.

Visi dalyviai projekto metu demonstravo savo stiprybes ir žaibišką pažangą, todėl finaliniai jų pasirodymai pribloškė ne tik delfinariume susirinkusius žiūrovus, bet ir komisiją. Tiesa, finalo metu ne vienas pripažino jaučiantis didžiulį nerimą.

„Jaučiuosi puikiai. Nors ir labai gera, bet gaila, kad projektas baigiasi. Esu labai laimingas, bet kartu ir labai bijau“, – prieš lipdamas į vandenį neslėpė ir aktorius M. Repšys. Visgi aktoriui jaudulys kojos nepakišo – paskutiniam savo pasirodymui jis paruošė įspūdingą repą apie visą projektą, savo emocijas, dalyvius, ir net komisijos narius. „Pakelkite dešimkę, nebūkit kaip mergaitė“, – kreipėsi jis į Vytenį Pauliukaitį, kurį toks pasirodymas ypač pralinksmino.

„Jaudinuosi panašiai, kaip prieš Europos čempionato finalą“, – prieš pat savo pasirodymą sakė R. Pivoriūnaitė, daugkartinė Europos kiokušin karatė čempionė ir pasaulio trečios vietos laimėtoja. Visgi jos finalinis pasirodymas netgi įėjo į „Delfinų ir žvaigždžių“ istoriją – Rita tapo pirmąja moterimi projekte, padariusią salto po to, kai ją į orą išmetė delfinai.

Praėjusiais metais šį elementą pirmas įvaldė Ramūnas Vyšniauskas – toks salto iki šiol buvo laikomas vienu iš sudėtingiausių elementų, reikalaujantis daug fizinės jėgos ir tikslumo. „Rita, čia buvo visų tavo pasirodymų vyšnia“, – komplimentų sportininkei negailėjo komisijos narys R. Vyšniauskas. „Filmuojant finalinę laidą buvo ypač daug emocijų, nes supratome, kad tai jau viskas, mūsų paskutinė diena su delfinais“, – laukdama šio vakaro finalo kalba R. Pivoriūnaitė.

Viso sezono metu už patikusius pasirodymus žiūrovai galėjo balsuoti telefonu, o visi surinkti pinigai bus skirti delfinariumo terapijų centrui reikalingai įrangai pirkti. 

„Delfinai ir žvaigždės“ – šįvakar, 21:30, tik per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių