Quantcast

Karališkosios vestuvės – tarsi mados podiumas

  • Teksto dydis:

Praėjusį šeštadienį įvykusios karališkosios britų princo Harry ir aktorės Meghan Markle vestuvės dar ilgai bus narstomos po smulkiausias detales.

Monarchijos atstovai, britų aukštuomenės nariai, visa galybė pramogų pasaulio garsenybių ne mažiau nei jaunieji traukė visų dėmesį ir vertė smalsauti: kuo vilkėjo, kaip elgėsi, kiek kainavo?

M.Markle pavergė savo klasikiniu, minimalistiniu ir elegantišku įvaizdžiu, kurį sukūrė "Givenchy" mados namai. 5 m siekiantis nuometas pasiūtas iš šilko tiulio, o jo kraštai rankomis išsiuvinėti gėlėmis, kurių kiekviena simbolizuoja visas 53 Tautų Sandraugos šalis. Už savo vestuvinę suknelę, kuri kainavo apie 200 tūkst. svarų (229 tūkst. eurų), nuotaka susimokėjo pati. Po oficialios vestuvių ceremonijos M.Markle ir princas Harry surengė netradicinę puotą Vindzoro rūmų teritorijoje esančioje Frogmoro rezidencijoje. Šiai vestuvių daliai suknelę kūrė "Stella McCartney". Daugelio akis patraukė vakare užsidėtas nuotakos žiedas su įspūdingo dydžio akvamarinu, kuris anksčiau priklausė princesei Dianai. Tokiu būdu Sasekso hercogiene po vestuvių tapusi M.Markle pagerbė ir velionės Harry motinos, princesės Dianos atminimą.

Žinant, kad K.Marpl – aktorė, penkiolikos pastarųjų metų praleidusi Holivude, nenuostabu buvo tarp svečių išvysti amerikiečių aktorę Abigail Spencer ir indų kilmės Holivudo garsenybę Priyanką Choprą, 2000-ųjų "Mis Pasaulį".

JAV televizijos legenda Oprah Winfrey patyrė nuotykių dėl suknelės. Penktadienio rytą supratusi, jos pasirinkta kreminės spalvos suknelė nuotraukose atrodys kaip balta, o tai nepagarba nuotakai, ji apsisprendė keisti apdarus. Ši suknelė buvo pasiūta per naktį.

Legendinio futbolininko Davido Beckhamo žmoną dizainerę Victorią Beckham retai kada išvysite besišypsančią. Ne išimtis – ir karališkosios vestuvės, kuriose ji savo rūstųjį įvaizdį sustiprino dar ir tamsia suknele. Ji sulaukė kritikos dėl to, kad pasirinko juodą eilutę, tačiau iš tiesų V.Beckham apdaras – tamsiai mėlynos spalvos.

Trejų metų princesė Charlotte, princo Harry dukterėčia, buvo nuotakos pulko pažiba. Jaunoji princesė noriai pozavo būriui fotografų, mojavo šimtams susirinkusiųjų.

Aktoriaus George Clooney žmona Amal Clooney, pasipuošusi ryškiai geltona suknele, susižėrė kone didžiausias liaupses.

Dukra ir mama – Velso princesės Dianos dukterėčia Kitty Spencer ir jos mama, princesės Dianos brolio Earlo Spencerio žmona Karen Spencer išsiskyrė stilinga elegancija.

Kembridžo hercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton šiuo metu gyvena šeimos pagausėjimo džiaugsmais. Praėjusių metų gegužę su Jamesu Mattewsu susituokusi Pippa sesers vestuvėse tiesiog spindėjo.

Princo Williamo žmona, Kembridžo hercogienė Catherine, vilkėjo dramblio kaulo spalvos "Alexander McQueen" suknelę-paltą, prie kurio priderino įspūdingą Philipo Treacy skrybėlę ir "Jimmy Choo" aukštakulnius. Daugeliui užkliuvo, kad šį apdarą hercogienė viešai jau yra vilkėjusi kelis kartus.

Didžiosios Britanijos sosto įpėdinis princas Charlesas, palydėjęs savo sūnaus princo Harry sužadėtinę prie altoriaus, padėjo M.Markle įsilieti į karališkąją šeimą. Princo draugišką globą karališkose vestuvėse jautė ir nuotakos mama Doria Ragland. Ir ji, ir Kornvalio kunigaikštienė Camilla Parker iškilmėms pasirinko pastelinės spalvos aprangos ansamblius.

Karalienės Elžbietos II stilius išsiskiria elegancija, kruopščiai suderintais ansambliais, vaiskiomis ar pastelinėmis spalvomis ir įmantriomis skrybėlaitėmis. Savo vaikaičio princo Harry tuoktuvėms karališkoji didenybė pirmenybę suteikė žaliosios citrinos atspalviui.


Šiame straipsnyje: Karališkosios vestuvėsapranga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių