Quantcast

Kaip „Eurovizijos“ gerbėjams prisistato D. Montvydas?

„Eurovizijos“ konkurso gerbėjams sekmadienį pristatytas Lietuvos atstovo Donato Montvydo klipas, kuriame atlikėjas papasakojo apie save, gimtąją šalį ir tikslus konkurse.

„Aš esu Donatas Montvydas ir šiemet „Eurovizijoje“ atstovausiu Lietuvai jau antrąjį kartą. Šiais metais noriu pasiekti dar geresnį rezultatą ir laimėti konkursą“, – užtikrintai į kamerą kalbėjo atlikėjas.

Dainininkas pasakojo, kad muzika jį lydi nuo pat vaikystės – iš pradžių jis gimtajame Vilniuje mokėsi muzikos mokykloje, vėliau – akademijoje.

„2012-aisiais dalyvaudamas nacionalinėje atrankoje, mąsčiau, kaip būtų smagu laimėti kelialapį į „Euroviziją“. Šiemet pasirodymais nacionalinėje atrankoje aš tiesiog mėgavausi, mano tikslai – taip pat kur kas didesni“, – tikino D. Montvydas.

Šis vaizdo klipas paviešintas oficialioje „Eurovizijos“ svetainėje, kur jį galės išvysti milijonai konkurso gerbėjų.

Į Stokholmą D. Montvydas išvyks jau pirmadienį. Ten kelias savaites atlikėjas repetuos savo pasirodymą, kurį visa Europa išvys gegužės 12 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TAIGI

TAIGI portretas
Jo norai suprantami, bet valdžia nuo jo yra atsiribojusi.Kai valstybė neorganuzuoja palaikymo, gyventojai nieko nepadarys ir jam nepadės.

Irma

Irma portretas
Na ir palaikymas jusu..

na

na portretas
dar vienas dėmesio ištroškęs "kalafioras" - o kam jis beįdomus, kol ta eurovizija nevyksta?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių