Quantcast

Stilisto gimtadienyje – būrys žinomų žmonių

  • Teksto dydis:

„Įkvėpta Karolio Murausko“ – taip žinomas plaukų stilistas K. Murauskas savo 33-ojo gimtadienio proga su kolegomis iš Ispanijos pavadino trečiadienį Kaune pristatytą savo vardo plaukų priežiūros liniją.

Šampūnas, ledo kaukė ir argano serumas pažeistiems plaukams. „Savo 33-ojo gimtadienio proga norėjau trijulės“, – pristatydamas kosmetiką plaukams K. Murauskas.

Gimtadienio ir vardinės kolekcijos proga rengtoje šventėje susirinko daug stilisto draugų, pažįstamų, kurie jubiliatą apipylė dovanomis.

13-lika metų plaukų stilistu dirbantis K. Murauskas sulaukė ir siurprizų – ledo skulptūrų virtuozas Mindaugas Tendziagolskis sukūrė ledo veidrodį, ant stalo puikavosi šampūno buteliuko formos tortas, o savo koncertą visiškai netikėtai surengė Ingrida Kazlauskaitė, kuri šventai melavo, kad nespės atvykti į gimtadienio fiestą.

Iki vėlumos vykusiose linksmybėse apsilankė ir daug žinomų meno bei grožio pasaulio žmonių: Anna Boch, Irina My-My, Olese Les, Aurelija Jurkšaitytė, Simona Brazdžionytė, Jolita Kuliešytė, Gintė Ramutytė, Linas Zienius, Giedrius Gustas, Paulius Šiupienius, Agnė Martinkėnė, Diana Martinėlė.

„Nuostabios emocijos! Gera matyti būrį draugų ir sulaukti tiek nuostabių siurprizų“, – švytėjo vardinę liniją pristatęs ir jau ketinantis ją plėtoti plaukų stilistas K. Murauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindaugas Žandai

Mindaugas Žandai portretas
kokia klaiki rašliava...o tai šiemet kinų restoranas Kumelių g buvo per brangus? :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių