Quantcast

K. Kardashian: asmenukės įgalina moteris

  • Teksto dydis:

JAV televizijos realybės šou žvaigždutė Kim Kardashian (Kim Kardašian) teigia, kad daugybė asmenukių, kurias ji skelbia socialiniuose tinkluose, įgalina valdyti savo viešąjį įvaizdį, tačiau taip pat skatina kai kuriuos ją vertinti vien kaip sekso objektą.

K.Kardashian trumpai pakalbėjo apie moterų įvaizdį medijose per antradienio vakarą vykusį klausimų ir atsakymų šou San Fransiske, organizuotame nevyriausybinės organizacijos „Commonwealth Club of California“.

Ji pripažino, kad kai kurie žmonės jos nuolatinį pozavimą nuotraukoms bukinančiu elgesiu, bet nekreipianti į tai dėmesio, kol yra patenkinta rezultatais.

Per valandą trukusį susitikimą klausytojais, kurių dauguma buvo jaunos moterys, K.Kardashian taip pat atskleidė, kad jos vyras reperis Kanye Westas (Kanjė Vestas) suteikė idėją išleisti naują savo asmenukių (selfie) albumą ir pavadinti ją „Selfish“ („Savanaudė“).

Šis K.Kardashian pasirodymas išprovokavo prieštaringų vertinimų, nes „Commonwealth Club“ renginiuose paprastai nagrinėjamos rimtos temos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių